«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 09:59:22

Головна » 2009 » Квітень » 24 » Американець вбив транссексуала вогнегасником



Американець вбив транссексуала вогнегасником
18:39:12
На допитах вбивця-гомофоб називав загиблу «дівчину» не інакше як «воно».

 

В американському штаті Колорадо ухвалено суворий вирок вбивці дівчини-транссексуала, який навіть на допитах дозволяв собі називати загиблу "воно".

 

Ненависть до представників сексменшин змусила чоловіка скоїти вбивство, зробивши його першим в історії штату засудженим гомофобом.

 

32-річний Аллен Ендрейд з міста Торнтон був засуджений до довічного тюремного ув’язнення без права умовно-дострокового звільнення після того, як колегія присяжних визнала його винним в умисному вбивстві 18-річної Енджі Запата.

 

Як випливає з матеріалів кримінальної справи, незадовго до трагічних подій Ендрейд познайомився з юною транссексуалкою і призначив їй побачення, перебуваючи в повній упевненості, що перед ним представниця прекрасної статі. Проте після кількох годин спілкування з панночкою, яку він вподобав, він здогадався про те, що має справу з транссексуалом. Дівчину видавали грубі чоловічі нотки в голосі, які вона старанно намагалася приховати.

 

З'ясувавши, що Запата була чоловіком від народження, неодружений Ендрейд забив її насмерть вогнегасником, що підвернувся під руку. При цьому єдиною причиною розправи стало те, що Ендрейд не любив геїв, пояснили на суді. Справжнє ім'я своєї жертви, яку звали Джастіном, гомофоб почув вже на судовому процесі.

 

В ході судового розгляду держзвинувачення надало суду аудіозапис допитів Ендрейда, який називав загиблу дівчину не інакше як "воно". Більш того, він заявив слідчим, що якби його жертва була нормальною людиною, вбивства б не сталося.

 

Слова Ендрейда продемонстрували, що він не цінив життя Енджі лише з тієї причини, що вона була не такою, як усі, говорив заступник шерифа Робб Міллер. "Згідно з законом, усі мають право на захист рівною мірою, - зазначив Міллер. - І нікому не дано право вбивати".

 

Мати жертви назвала вбивство "егоїстичним актом". "Але є те, чого він ніколи не зможе в нас забрати, - виступала жінка на суді. - Це любов і спогади моєї родини і те, що в мене було моє дитя - прекрасне, прекрасне дитя".

 

Ухвалюючи вирок, окружний суддя Марсело Копкоу висловив надію, що в тюремному ув'язненні Ендрейд замислюватиметься про "жорстокість і той біль, який він заподіяв не лише своїй родині, але й родичам Енджі Запата".

 

Після оголошення вироку сестра підсудного Кристина Круз заявила суду, що їх родина засуджує злочин Ендрейда, проте вона "надалі підтримуватиме його як свого брата".

 

Судовий процес у справі про жорстоке вбивство транссексуала вперше проходив у штаті Колорадо. Члени Товариства представників нетрадиційної сексуальної орієнтації сподіваються, що гучний розголос випадку дозволить Конгресу США переглянути Кримінальний кодекс країни і посилити покарання за злочини на грунті гомофобії.
 
 
 

 

Категорія: Світ | Переглядів: 620 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...