«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 21:13:50

Головна » 2009 » Травень » 12 » В Україні закрито 99% гральних закладів



В Україні закрито 99% гральних закладів
17:11:20
 
В Україні на виконання рішення уряду станом на 11 травня закрито 99% або 10 тисяч 319 гральних закладів, зокрема й 2 тисячі 664 розташованих у житлових будинках.
 
Як повідомляє прес-служба Кабміну, на виконання рішень уряду Міністерство внутрішніх справ вжило низку заходів щодо перевірки суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері грального бізнесу, з питань дотримання вимог чинного законодавства і ліцензійних умов, зупинення діяльності гральних закладів для забезпечення їх перевірки контролюючими та наглядовими органами, а також щодо повного припинення діяльності таких закладів, розташованих у житлових будинках.

 

Водночас решта гральних закладів продовжують свою діяльність усупереч розпорядженню уряду та дорученню першого віце-прем’єр-міністра Олександра Турчинова. Зокрема, до таких суб’єктів господарювання належить ТОВ «Максбет», йдеться у повідомленні.

 

Нині здійснюється перевірка законності їхньої діяльності, зокрема щодо правомірності використання під гральні заклади житлових приміщень, дотримання ліцензійних умов діяльності, порядку патентування, надання послуг споживачам і порядку розрахунку з ними, правил пожежної безпеки, санітарних норм і правил, установлення законності походження грального обладнання та з інших питань. До проведення цих перевірок залучаються інші контролюючі органи.

 

Крім того, МВС повідомило, що протягом 2008-2009 рр. на виконання доручень уряду тричі проводились перевірки гральних закладів. Було перевірено понад 9 тис. суб’єктів господарювання. Викрито 3,9 тис. фактів протиправної діяльності, у т.ч. 1,8 тис. – надання послуг без відповідної ліцензії та 2,2 тис. – без патенту. Виявлено 13,5 тис. одиниць грального обладнання (ігрові автомати та столи), яке функціонувало без дозвільної документації. За результатами перевірок було складено більше 2,9 тис. адміністративних протоколів. За виявленими правопорушеннями МВС направило до Мінфіну, обласних та міських державних адміністрацій інформації для скасування ліцензій на здійснення діяльності у сфері грального бізнесу. 
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 506 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Психологи поняли, как найти идеального мужчину
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...