«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 04:40:30

Головна » 2009 » Травень » 13 » Євро-2012: гарантії проведення матчів отримав лише Київ



Євро-2012: гарантії проведення матчів отримав лише Київ
14:17:27
 
Виконком УЄФА гарантував право проведення матчів Євро-2012 лише одному українському місту.
 
Як уже повідомляв ТСН.ua на сьогоднішньому засіданні в Бухаресті Виконавчий комітет УЄФА вивчив та обговорив хід підготовки інфраструктури для проведення фінальної стадії чемпіонату Європи-2012, який пройде з 9 червня по 1 липня 2012 року в Польщі та Україні.

 

Після детального розгляду звітів адміністрації УЄФА про темпи підготовки і консультацій з національними асоціаціями, яким довірили організація турніру, виконком прийняв наступні рішення по містах, де повинні проводитися матчі Євро-2012:

 

Міста-господарі в Україні

 

Ретельна перевірка виявила серйозні інфраструктурні недоліки у всіх українських містах, які претендують на право приймати матчі турніру. Щоб відповідати вимогам проведення настільки великих змагань, як фінальна стадія чемпіонату Європи з футболу, повинна бути проведена значна робота. Прийнявши до уваги ризик, пов'язаний з підготовкою інфраструктури для Євро-2012, Виконавчий комітет УЄФА вирішив:

 

затвердити Київ як місто для проведення матчів групової стадії, матчу або матчів чвертьфіналу і одного матчу півфіналу;

 

не затверджувати Київ як місто для проведення фіналу Євро-2012. Фінальний матч відбудеться у Києві тільки в тому випадку, якщо до 30 листопада 2009 року будуть виконані обумовлені умови, що стосуються стадіону, інфраструктури аеропорту, регіонального транспорту та розміщення;

 

поки що не затверджувати / призначати Донецьк, Львів та Харків в якості міст для проведення матчів групової стадії ЄВРО-2012. Містам дано час до 30 листопада 2009 року, щоб виконати обумовлені умови, що стосуються стадіонів, інфраструктури аеропортів, регіонального транспорту і розміщення. Ті міста, що до зазначеного терміну не виконають умови, не будуть затверджені / призначені як міст для проведення матчів ЄВРО-2012;

 

не затверджувати / призначати Дніпропетровськ та Одесу як міст для проведення матчів і не враховувати їх в якості резервних міст. УЄФА вважає, що при існуючих недоліках стадіонів, інфраструктури аеропортів, регіонального транспорту і розміщення ці два міста не будуть відповідати вимогам турніру.

 

Міста-господарі в Польщі

 

Чотири основних і два резервних польських міста домоглися прогресу в підготовці інфраструктури. УЄФА вважає, що на даний момент всі шість міст повністю відповідають вимогам для проведення матчів ЄВРО-2012, хоча для належного і повноцінного відповідності вимогам турніру їм ще належить виконати величезний обсяг роботи.

 

Тому Виконавчий комітет УЄФА ухвалив рішення затвердити в якості офіційних міст Євро-2012 чотири міста, які з самого початку пропонувала Футбольна федерація Польщі на етапі розгляду заявок. Цими містами є:

 

Варшава

Вроцлав

Гданськ

Познань

 

Відповідно, два резервних міста - Хожув і Краків, - не отримали статусу офіційних міст турніру і позбулися статусу резервних міст.

 

Коментуючи рішення Виконавчого комітету УЄФА, президент європейського футбольного союзу Мішель Платіні заявив:

 

"В останні кілька місяців ми побачили прогрес. Однак варто нагадати обом країнам, що ще належить виконати величезний обсяг роботи. Зокрема, Україні терміново необхідно вирішити ряд питань по інфраструктурі, щоб переконати виконком УЄФА в тому, що міста-кандидати на проведення матчів євро-2012 дійсно здатні провести їх.

 

Ми повинні поважати рішення Виконавчого комітету від 18 квітня 2007 року, коли право проведення чемпіонату Європи-2012 було віддано Польщі та Україні. Це рішення було підтверджене на Конгресі УЄФА в березні 2009 року, коли було відзначено значення проведення турніру світового рівня для популяризації та розвитку футболу в східній частині Європи.

 

Користуючись нагодою, я хочу подякувати польським містам Хожуву і Кракову, а також українським Дніпропетровську та Одесі за їх участь у підготовці до Євро-2012".

 

УЄФА продовжить пильно стежити за ходом підготовки до Євро-2012 у всіх містах, які претендують на проведення матчів турніру. У грудні 2009 року буде здійснено доповідь за станом справ в українських містах-кандидатах.
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 895 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Изобретатели разработали роботизированные ноги
Инопланетяне общаются с помощью "космического Twitter`а"
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...