«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 08:22:56

Головна » 2009 » Травень » 14 » Ющенко всьоме зібрався звільняти Балогу



Ющенко всьоме зібрався звільняти Балогу
15:27:08
 
На думку віце-спікера ВР Миколи Томенка, глава держави дуже хоче звільнити Балогу, але йому це не вдасться до завершення президентського терміну.

 

Президент Віктор Ющенко не зможе позбутися від глави свого Секретаріату Віктора Балоги та буде змушений піти з посади разом із ним.

 

Про це в інтерв'ю "Фокусу" заявив один із лідерів БЮТ, віце-спікер Верховної ради Микола Томенко.

 

Політик підтвердив чутки про те, що "Ющенко в черговий раз хоче позбутися від горезвісного оточення в особі Віктора Балоги".

 

"Це сьома спроба позбутися від Балоги. Коли в понеділок була нарада в Тимошенко, і одна прояснена людина в черговий раз видала інформацію, що у вівторок з'явиться указ про відставку Балоги, я сказав: здається, це вже сьомий указ. Тому треба заспокоїтися і працювати далі", - наголосив Томенко.

 

Він відзначив, що не знає серйозних політиків і менеджерів, які вважали би правильним для себе  "усе кинути і працювати з президентом". "Він останнім часом показав себе так, що потрібно занадто вже поважати і любити Ющенка, щоб почати його тепер рятувати", - впевнений Томенко.

 

Роботу Віктора Балоги в президентському апараті він, у той же час, пов'язав із "ціною питання" роботи в Секретаріаті глави держави, зокрема з тим, що за призначення на посади керівників держадміністрацій у престижних районах співробітники апарату, за інформацією Томенка, СП беруть хабарі по -5-7 мільйонів доларів.

 

"Якщо працювати в команді президента з цією метою, то зараз можна заробити дуже багато. Але якщо хтось цінує своє ім'я, я не думаю, що він піде до президента. У цьому і полягає феномен Балоги – авторитетні люди не хочуть на це місце, а решта, котрих пропонують на його посаду, далекі від статусу сильних політиків", - пояснив Томенко.

 

Разом із тим, він розповів, що зараз кандидатами на місце керівника президентського Секретаріату вважаються керівник Державного управління справами Ігор Тарасюк і секретар Ради нацбезпеки та оборони Раїса Богатирьова.

 

"Але від Балоги не так просто позбутися. Мені здається, президент приречений піти з посади разом з ним", - додав Томенко.

 

Нагадаємо, у лютому Микола Томенко звинуватив президента Віктора Ющенка в тому, що він захищає київського мера Леоніда Черновецького від порушення кримінальних справ Генпрокуратурою за вчинення незаконних дій.
 
 
 
Категорія: Політика | Переглядів: 704 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Офіційний курс валют на 2 липня
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...