«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 08:17:05

Головна » 2009 » Травень » 15 » Донеччанин вбив родину через відмову їсти імпортний сир



Донеччанин вбив родину через відмову їсти імпортний сир
10:33:31
 
Чоловік жорстоко вбив дружину і зламав синові хребта після того, як малюк відмовився їсти щойно придбаний сир.

 

Міліція затримала 33-річного жителя Селідово в Донецькій області. Чоловіка підозрюють в тому, що він по-звірячому вбив свою співмешканку та її 5-річного сина.

 

За даними розслідування, парочка познайомилася лише за кілька місяців до трагедії: 37-річна медсестра, яка недавно втратила роботу, покинула свого колишнього співмешканця і переселилася до нового коханця.

 

Проте новий чоловік, який мав дві освіти, теж майже рік просидів без роботи, випрошуючи у матері гроші на свої потреби.

 

На вихідні парочка їздила в гості в Донецьк до тещі, в якої жив маленький син медсестри від першого шлюбу. Там вони знову спробували знайти роботу, але, зазнавши фіаско, повернулися в Селідово. При цьому дружина забрала з собою і малюка.

 

Через фінансову кризу обстановка в сім'ї ставала дедалі більш напруженою: жінка вимагала у співмешканця, аби він знайшов роботу, так само і його мати постійно докоряла дорослому "паразиту". За тиждень чоловік встиг зненавидіти і чужу дитину.

 

"Вітчима" дратувало, що дитина, яка скучила за батьківською ласкою, постійно потребувала маминої уваги і заважала парочці займатися сексом. При цьому хлопчик пізно лягав і рано вставав, не даючи відіспатися.

 

В день трагедії чоловік зі скандалом позичив у матері 50 гривень, на які придбав продукти для родини, зокрема, печиво і сирок дитині. Проте хлопчик почав вередувати і заявив маминому чоловіку, що той йому не рідний.

 

"Тато" пішов з дому і ходив вулицями, випивши мимохідь сто грамів і келих пива. Потім він повернувся додому, де знову посварився із співмешканкою. Правда, незабаром подружжя примирилося і на залишок грошей купило горілку, випивши півпляшки.

 

Малюк тим часом крутився поряд, не даючи батькам поговорити. Мати вирішила погодувати його закордонною сирковою масою, проте той відмовився, і вимогам чоловіка теж не підкорявся, оскільки дивився цікаві мультики.

 

"Мені стало образливо, адже я ж для нього купив!" - виправдовується тепер вбивця.

 

Він спробував запихнути їжу дитині в рот насильно, проте малюк почав відбиватися і кричати "Ти мені не рідний!", після чого чоловік тричі ударив малюка кулаком в обличчя.

 

Піднявши ридаючого сина, мати кинулася у ванну, де стала його вмивати. Скривавлене дитя благало маму піти від "татка" і та пообіцяла виконати прохання дитини. Жінка тут же поставила співмешканця перед фактом, що жити вона з ним більше не буде.

 

Тоді чоловік-невдаха пішов на кухню, вхопив ножа і, повернувшись, встромив його жінці в печінку. Потім він переклав ніж в іншу руку і вдарив хлопчика, пробивши йому обидві легені, а взявся прийнявся шматувати його матір ударами ножа в живіт.

 

Дитина в цей час опам'яталася і поповзла, намагаючись прикрити тілом маму і просячи не вбивати її.

 

Вітчим наніс 12 ударів ножем по життєво важливих органах хлопчика. Шість ножових поранень судмедексперти нарахували на тілі жінки. Після чергового удару ніж зламався.

 

Тоді п'яний чоловік схопив пасинка за одяг і кинув у ванну, зламавши йому хребет і склавши навпіл. Потім підозрюваний, за його власними словами, спробував вчинити самогубство, намагаючись перерізати тим же ножем вену на нозі, проте не зміг цього зробити.

 

Тоді вбивця перевів подих, перебинтував подряпину, перевдягнулася, і, взявши залишки горілки, пішов з дому.

 

Зараз вбивця медсестри і її дитини поміщений в слідчий ізолятор. Сищиків вразило, наскільки спокійно і детально затриманий розказував про злочин, пригадуючи найдрібніші подробиці і фрази. Якщо медики визнають його осудним, підслідний залишиться за ґратами до кінця своїх днів.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 531 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Офіційний курс валют на 27 липня
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...