«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 08:26:17

Головна » 2009 » Травень » 16 » Москаль може очолити МВС



Москаль може очолити МВС
09:51:17
 
Луценко заявив, що до відставки готовий і не заперечуватиме, коли НУ-НС висуне кандидатуру Геннадія Москаля на пост голови МВС.

 

Про це він сказав в ефірі «Шустер Live», звинувативши в роздмухуванні події до масштабів скандалу президентський секретаріат і опозицію.

 

«Я готовий (до відставки), бо знаю, що наша фракція, яка має квоту міністра внутрішніх справ, висуне пана Москаля і призначить його міністром внутрішніх справ. Я не заперечую», - сказав міністр.

 

Водночас Луценко вважає, що знімати міністра на підставі бездоказових звинувачень «жовтої преси» можна вважати черговим кроком до «дискредитації України і до анархії».

 

«Чи можна знімати міністра по публікації в німецький газеті, яка не містить жодного доконаного факту? Якщо так, то тоді моїм опонентам, про яких написано в Інтернеті стільки, що їм треба не у відставку йти, а стрілятися привселюдно. Якщо вже так, то давайте всі разом будемо так чинити», - сказав міністр.

 

Відповідаючи на запитання про «франкфуртський конфлікт» Луценко наполягав, що йдеться не про його міністерську посаду і не про особисту проблему.

 

Зіткнення із службовцями аеропорту і поліцією, вважає міністр, має, нарешті, привернути увагу до того, як поводяться з українськими громадянами за кордоном, і до того, як усуваються від їх захисту дипломатичні працівники, зайняті «встановленням пам’ятників і Голодомором... Це дуже важливо, але ж є ще живі українці», - підсумував він.

 

Міністр підтвердив, що звернувся до суду із позовом на німецьку газету Bild, яка, на його переконання, поширила неправдиву інформацію щодо інциденту в аеропорту Франкфурта-на-Майні, який стався між делегацією МВС України і представниками місцевої поліції та працівниками аеропорту.

 

«Я подав у суд на газету Bild. Заява прийнята до впровадження. У вівторок відбудеться перше засідання. Впевнений, що виграю… Я в суді доведу справу щодо Bild, і вона буде визнана брехливою», - сказав Луценко.

 

Водночас міністр не уточнив, до якого саме суду був поданий позов.

 

Раніше Юрій Луценко заявив, що прокуратура Франкфурта-на-Майні закрила провадження у справі проти нього та його сина щодо інциденту в аеропорту.

 

Нагадаємо, 15 травня прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що уряд усуне Юрія Луценка від керівництва МВС на час проведення розслідування інциденту в аеропорту Франкфурта-на-Майні.
 
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 489 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Офіційний курс валют на 27 липня
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...