«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 22:12:47

Головна » 2009 » Травень » 16 » Російські рейдери вбивали бізнесменів на Київщині



Російські рейдери вбивали бізнесменів на Київщині
10:00:17
 
Діяльність банди росіян була повязана із захопленням активів підприємств з мільйонними оборотами за допомогою рейдерських атак.

 

Українська міліція ліквідувала міжнародне злочинне угрупування, яке займалося рейдерством і вбивствами непокірних бізнесменів. У банду, жертвою якої став власник титанового бізнесу, входило декілька десятків людей.

 

Співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю Київської області при взаємодії з російськими колегами розкрили злочини, пов'язані із захопленням великих підприємств і вбивствами їх власників.

 

За даними розслідування, 25 березня бізнесмен Віктор Федоров був викрадений біля свого будинку в селі Крюківщина Київської області. Зниклий чоловік був директором і власником підприємства «Фіко», що займалося виготовленням титанової продукції.

 

Тоді ж до правоохоронних органів звернувся Федір Федоров і попросив вжити заходи щодо розшуку його без вісті зниклого брата. А 10 квітня компанія «Фіко» заявила про спробу захоплення підприємства.

 

В ході оперативно-розшукових заходів співробітники міліції вийшли на злочинне угрупування, учасниками якої були переважно громадяни РФ. Міліція з'ясувала, що угрупування організував 28-річний уродженець міста Барабінська Новосибірської області, що проживав у Києві. Діяльність його банди була пов'язана із захопленням активів підприємств з мільйонними оборотами за допомогою рейдерських атак.

 

Для легалізації своїх доходів і реалізації товарно-матеріальних цінностей члени угрупування придбали і відкрили на території України низку підприємств. Угрупування оформляло фіктивні документи, які надалі давали можливість розпоряджатися майном вибраного ними для рейдерської атаки підприємства і товарно-матеріальними цінностями. У разі опору під час захоплення підприємств учасники угрупування викрадали керівників підприємств або їх господарів для подальшого вбивства.

 

Як встановили співробітники УБОЗ, з метою захоплення підприємства «Фіко» злочинці викрали і вбили його власника Федорова. Тіло підприємця співробітники водолазної служби МНС у Київській області знайшли у водоймищі села Циблі Переяслав-Хмельницького району. Зловмисники втопили труп, прив'язавши до шиї вбитого комерсанта 32-кілограмову спортивну гирю.

 

Крім того, зловмисники напали на головного бухгалтера цього підприємства. Вона одержала тяжкі тілесні ушкодження і дотепер перебуває в одній з київських лікарень.

 

У квітні співробітники столичної і обласної міліції завадили спробі рейдерського захоплення «Фіко» і затримали 37 людей і одного з учасників злочинної організації.

 

Зараз четверо бандитів, зокрема організатор угрупування, заарештовані. Проти них порушено кримінальні справи. Встановлені також інші учасники цієї міжнародної злочинної організації - всі вони є громадянами РФ і переховуються на її території.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 588 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Психологи поняли, как найти идеального мужчину
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...