«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 12:17:00

Головна » 2009 » Травень » 16 » Мірча Луческу: Я знав, що команда колись проб’ється у фінал єврокубку



Мірча Луческу: Я знав, що команда колись проб’ється у фінал єврокубку
12:50:46
 
У пятницю, 15 травня, донецький Шахтар провів день відкритий для ЗМІ, у рамках якого наставник гірників Мірча Луческу провів прес-конференцію, присвячену майбутньому фіналу Кубку УЄФА.

 

На початку прес-конференції Луческу відзначив, що фінал Кубку УЄФА не є для нього чимсь екстраординарним: «Для мене це нормальна гра. Щороку я роблю кроки вперед, це теж крок уперед. Я чекав, що ця команда виросте й колись проб’ється у фінал єврокубку. От це й відбулося. Мене це анітрошки не дивує», - сказав він.

 

На слова Даріо Срни про те, що стамбульський матч для нього найважливіший у житті, тренер сказав: «Я дуже радий за гравців, тому розумію нашого капітана. Хлопці дуже сильно хотіли цього й домоглися бажаного. Вони зробили все можливе, щоб не тільки бути присутнім у фіналі Кубка УЄФА. Даріо правий: вони повинні зіграти всією душею, віддати всі свої сили, щоб привезти Кубок у Донецьк».

 

Про стан здоров’я Жадсона фахівець поки не дає чітких відповідей: «Поки складно сказати. У неділю буде ясно, який його стан. Поки він під доглядом медичної служби. У неділю спробуємо використовувати його в загальній групі, щоб переконатися, готовий він чи ні. Будемо сподіватися, що зможемо відновити його до середи», - заявив наставник гірників.

 

Перегляди матчів Вердера Луческу прокоментував так: «Звичайно я не поєдную одне з іншим. Ми почали дивитися Вердер, але в нас були дуже важливі ігри з Динамо. Це, як завжди, наша проблема: дивимося ми суперника вживу чи ні. Але ви повинні бути впевнені, що ми готуємося так, щоб суперник нас нічим не здивував».

 

Розповів румун і про найскладнішого суперника в Кубку УЄФА: «Однозначно, важче всього було пройти київське Динамо. Це найскладніші ігри за час участі в Кубку УЄФА, причому обидві гри. Зрозуміло, це через те, що ми добре знали один одного, і через суперництво цих клубів на внутрішній арені. Що ж стосується якості нашої гри, то слід відзначити гру з Олімпіком».

 

Втрати ж очок на початку сезону тренер пояснив у такий спосіб: «Я вже казав про це на прес-конференціях - чому ми максимально сконцентрувалися на матчах єврокубків. Почалося все з календаря, ми відразу потрапили на два виїзди у Львів. Природно, грати в місті, де не симпатизують Донецьку й Шахтареві, дуже складно. Потім низка вилучень - Жадсон і Фернандіньо», - нагадав він.

 

«Я, напевно, припустився помилки: спробував відразу використовувати гравців, які недавно з’явилися в команді. Я вибирав їх у чемпіонаті, тому що після зборів, коли ми виграли вісім ігор, вони виглядали дуже добре. Але, на жаль, на початку чемпіонату вони на той рівень не вийшли», - визнав кермовий донецької команди.

 

Про значення Дієго для Вердера Луческу сказав: «Знаєте, у Франкфурті вони й без нього виграли 5:0. Тому потрібно вивчати всіх гравців, вони, напевно, його заміняють і, швидше за все, не слабкіші за Дієго. Природно, їхня гра буде будуватися на фізичних кондиціях. І наша техніка... Подивимося, що із цього вийде», - каже тренер.

 

«У чемпіонаті Німеччини всі команди грають у відкритий футбол незалежно від того місця, що вони займають у таблиці. Наш стиль гри, напевно, типовий, латинський, базується на гарному контролі м’яча й плюс індивідуальна майстерність кожного гравця», - відзначив наставник гірників.

 

Психологічна ж готовність Шахтаря до стамбульського матчу, за словами румуна, достатня: «Не думаю, що хтось із них перед фіналом буде переляканий. Уже сама присутність у фіналі повинна дати команді впевненість у тому, що ми зможемо зіграти так, як ми можемо», - заявив фахівець.

 

«Не бачу причин, чому гра з Вердером повинна бути складнішою, ніж та ж зустріч на виїзді з Барселоною, або та, котру ми грали в Марселі, коли команду суперника підтримували 50 тисяч глядачів. Не думаю, що наші гравці бояться - незалежно від того, на якому полі й з якою командою вони грають,» - сказав він

 

Нагадаємо, що фінал Кубка УЄФА між донецьким Шахтарем і бременським Вердером відбудеться у Стамбулі 20 травня.
 
 
 
Категорія: Спорт | Переглядів: 521 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Закарпаття: У Міжгір’ї хворі з усієї України навчалися самоконтролю та способу життя з діабетом
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...