«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 08:39:40

Головна » 2009 » Травень » 16 » Вбивця студентів в Баку залишив посмертне відеопослання



Вбивця студентів в Баку залишив посмертне відеопослання
14:17:13
 
В будинку вбивці була знайдена квитанція про покупку пістолета і патронів, записки з телефонними номерами, 15 відеокасет і вказівка на відео в мобільному.

 

Громадянин Грузії Фярда Гадіров, що влаштував 30 квітня стрілянину в Азербайджанській нафтовій академії в Баку, залишив передсмертне відеопослання, зняте ним на камеру мобільного телефону.

 

Про це повідомили в Генпрокуратурі таі МВС Азербайджану.

 

В ході обшуку в будинку Гадірова в селищі Даштепе, проведеному разом з співробітниками грузинських правоохоронних органів, були знайдені особисті речі вбивці, що належали йому документи, зокрема квитанція про покупку пістолета і патронів до нього, а також записки з телефонними номерами, 15 відеокасет і листок паперу, на якому було написано «Подивися в камеру телефону, побачиш, хто я».

 

Перевіривши мобільний телефон, слідчі знайшли в ньому відеозапис, зроблений самим Гадіровим, на якій він розказує про плани зробити злочин, мотивуючи свої наміри ненавистю і відсутністю любові: «Для мене немає любові, є тільки ненависть, їду в Баку, незалежно від віку стрілятиму от так в кожного, хто зустрінеться на моєму шляху, не здамся поліції, одержуватиму задоволення від вбивства».

 

Потім, як зафіксовано на відеозаписі, Гадіров надягає маску із зображенням вовка і стріляє з пістолета.

 

Крім того, в ході розслідування була встановлена особа ще одного передбачуваного спільника Фярди Гадірова. Ним виявився громадянин Грузії вірменин за національністю Сергій Григорян.

 

«В жовтні-листопаді 2008 року встановив постійний телефонний звязок з громадянином Грузії, вірменином за національністю Сергієм Єгоровичем Григоряном, грузином, що представлявся, разом з ним придбав в збройовому магазині пістолет Макарова і 100 патронів», - йдеться в повідомленні.

 

Раніше, нагадаємо, за підозрою в причетності до вбивства студентів в академії були затримані Надир Алієв і громадянин Грузії азербайджанського походження Джавідан Аміров.

 

5 травня слідчі органи Азербайджану предявили затриманим звинувачення в участі в нападі на студентів академії, зберіганні зброї і наркотиків.

 

Стрілянина в азербайджанській академії почалася вранці 30 квітня. Жертвами озброєного нападу на учбовий заклад стали 12 осіб, ще 13 одержали поранення.

 

Нападник Фярда Гадіров застрелився після того, як був оточений поліцією. Очевидці стверджують, що нападаючих було декілька, а вогонь вівся з автоматів Калашникова.
 
 
 
Категорія: Таке життя | Переглядів: 552 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Офіційний курс валют на 2 липня
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...