«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 09:20:30

Головна » 2009 » Травень » 16 » Так хотів помиритися, що забив до смерті



Так хотів помиритися, що забив до смерті
21:27:25
 
На Чернігівщині 27-річний чоловік забив до смерті свою колишню співмешканку. Через лиху вдачу коханого жінка дала йому одкоша, та настирливий Ромео не здавався. Добряче хильнув і пішов миритися.

 

Людмила разом із сином та донькою мешкала неподалік центру села. Давно розлучилася з чоловіком, тож ставила дітей на ноги самотужки - працювала вихователькою в садочку, торгувала городиною. Якось пізнього вечора брат і сестра повернулися з дискотеки, проте мати їх цього разу не зустріла.

 

Родичка загиблої: «Вони бачать, що диван засланий, як спить человек. Они сразу не обратили внимания, а потом девочка побачила кров. Вася поднял одеяло, а мами немає».

 

Кривавий слід привів дітей на подвір’я. Там під старою грушею вони знайшли мертву матір. Тіло 35-річної жінки нагадувало кривавий заміс, тож підлітки одразу викликали міліціянтів. Уже за кілька годин з’ясувалося, що до звірячого вбивства може бути причетний 27-річний ніжинець Євген. Колись він жив із Людмилою, проте через лиху вдачу кохана його вигнала.

 

Брат загиблої: «На День святого Валентина. Я був свідок. Сказала - всьо, ніяких більш прощеній, нічого не буде. А він сказав – я тебе уб’ю, в тюрму сяду, но всьо равно уб’ю і все спалю».

 

Невістка загиблої: «Вона нам багато чого не договорювала. В неї були синці. Ми помічали. Як спитаю – що з тобою, Люда? А вона: «Корова вдарила рогом». А коли корови не стало, кажу: «А одкуда ж ці синці?»

 

Євгена затримали наступного дня після вбивства.

 

Володимир Косарєв, керівник Ніжинського МВ міліції: «Був здійснений огляд його квартири. Зразу у ванній кімнаті було виявлено його куртку та кросівки. Був здійснений обхід прилеглої території і на смітнику ми знайшли його штани і футболку, які були зі слідами крові та землі».

 

На першому ж допиті чоловік розповів, як напередодні вирішив помиритися з коханою.

 

Володимир Косарєв, керівник Ніжинського МВ міліції: «Він знаходився в цей день у цьому селі, вживав спиртні напої. Після цього вирішив піти до неї помиритися. Але в ході їхнього спілкування виникла сварка і він завдав їй тілесних ушкоджень, що й привело до трагедії».

 

Коли до Талалаївки прибула знімальна група «Свідка», біля оселі загиблої зібралося мало не півсела. Виявилося, що більше п’яти років Людмила жила зі справжньою потворою.

 

Невістка загиблої: «Вип’є і себе не контролює. Один раз я була особисто присутня на розборках у отієї бєлочки, яка в народі називається. Так ето ж, товаріщі, страшний суд. Одкриває кліточку, там попугайчики сидять. Бере попугайчика зажимає його в руку і одриває голову. Попугай в одну сторону, голова в другу».

 

Завідувачка дитячого садочка: «Ми їй говорили не один раз. Я особисто. Він тобі не треба. А вона: «Я його люблю. Я знаю, що він дурний, бо це мій мальчик, я його люблю». Вона його називала мальчик».

 

Тепер цей хлопчик у СІЗО. Спілкуватися з журналістами категорично відмовився. За далеко не дитячі забавки йому загрожує чималий термін ув’язнення.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 530 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Офіційний курс валют на 2 липня
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...