«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 14:12:02

Головна » 2009 » Травень » 18 » Анатолій Тимощук уболіватиме за "Шахтар"



Анатолій Тимощук уболіватиме за "Шахтар"
16:15:21
Півзахисник санкт-петербурзького "Зеніту" і збірної України Анатолій Тимощук поділився думкою про фінал Кубка УЄФА, в якому зіграють донецький "Шахтар" і бременський "Вердер". Футболіст підкреслив в інтерв'ю офіційному сайту "Шахтаря", що у фінал єврокубка випадково ніхто не потрапляє. 
 
- Рік тому, будучи з кубком УЄФА у Донецьку, ви сказали, що для "Шахтаря" перемога в єврокубку - справа часу. Чи підозрювали ви тоді, що "гірники" впритул наблизяться до трофея за досить короткий термін?

 

- Напевно, так, раз я так сказав. Коли я йшов із "Шахтаря", говорив, що гратиму тільки у тій команді, яка дасть мені можливість привезти Кубок УЄФА до Донецька. Слова, які я говорив рік тому, лише свідчення того, що я знаю амбіції, завдання і здібності команди і президента. Можливо, той факт, що трофей побував на домашній арені "Шахтаря", в якійсь мірі зіграв свою роль, звільнив від чарів магічне коло.

 

- Як ви оціните шлях "Шахтаря" до фіналу?

 

- Гадаю, що на кожному етапі у "Шахтаря" були гідні суперники. Ті матчі, які я бачив, дають змогу мені говорити, що "Шахтар" кожного з суперників пройшов упевнено: і по грі, і по класу "гірники" виявилися сильніше за кожного з них. Вихід до фіналу - це зовсім не випадковість, повірте мені, у фінал випадково ніхто не потрапляє. Вдвічі має бути приємно, що були обіграні такі сильні команди. Хлопцям залишилося зробити останній крок: виграти фінал для того, щоб підняти над головою цей чудовий кубок.

 

- Зараз ви хотіли б пережити ті хвилюючі моменти, які відчували перед фіналом Кубка УЄФА рік тому?

 

- Звичайно, я пам'ятаю той стан. Напередодні фіналу у нас було безліч перешкод. Ми грали з шотландцями, поблизу їхньої батьківщини, тому у них була дуже могутня підтримка. Трибуни стадіону фізично не могли вмістити всіх бажаючих, тому біля стадіону творилося щось неймовірне. Думаю, в Туреччині ажіотаж буде не меншим, адже "Шахтар" там знають не з чуток, Мірчу Луческу поважають незвичайно...

 

- Перед півфінальним матчем у відповідь Кубка УЄФА "Шахтар" - "Динамо" ви сказали, що переможець цієї пари виграє Кубок УЄФА. Це якесь передчуття, футбольна інтуїція або щось інше?

 

- Я судив по грі команд. Говорив, що на сьогодні "Шахтар" сильніше київського "Динамо" по футбольних складових. Відверто кажучи, гадав, що у другій півфінальній парі переможе "Гамбург". Щоб дізнатися, правий я був чи не правий, часу залишилося не так уже багато, залишилося дочекатися фіналу. Дуже хочу, щоб мої слова підтвердилися.

 

- Порівняйте шанси на перемогу "Шахтаря" і "Вердера".

 

- Торік суперник "Зеніту" у фіналі був не сильнішим за ті команди, які ми проходили у попередніх стадіях. У "Шахтаря" ситуація схожа. Враховуючи те, що у "Вердера" гравці-лідери пропустять цей матч, гра "гірникам" даватиметься. Але все-таки настроювання має бути максимальним, концентрація граничною, і якщо гра буде поставлена, як у попередніх матчах, то "Шахтар" має перемогти. Проте, це футбол, а він непередбачуваний. У будь-якому випадку свої симпатії і переваги я віддаю "Шахтарю". 
 
 
Категорія: Спорт | Переглядів: 683 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Закарпаття: У Міжгір’ї хворі з усієї України навчалися самоконтролю та способу життя з діабетом
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...