«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 06:26:38

Головна » 2009 » Травень » 22 » Мешканка Миколаївщини знімала на відео оргії з 4-річною дитиною



Мешканка Миколаївщини знімала на відео оргії з 4-річною дитиною
08:34:05

Міліція випадково викрила педофілів, які до своїх оргій залучили 4-річну дитину.

 

У Миколаївській області міліція затримала любовну парочку педофілів. Жінка разом з двома дочками розважала свого коханого домашнім порно і навіть залучила 4-річну дочку в сексуальні оргії.

 

Подробиці жахливого злочину стали відомі лиш випадково: на початку травня поблизу одного з ринків Одеси співробітники міліції затримали мешканця Миколаївщини, в якого при особистому огляді знайшли карту пам'яті від мобільного телефону.

 

Зміст картки шокував оперативників: там були фото- та відео малолітньої дівчинки, яка бере участь в групових сексуальних оргіях.

 

У затриманого карту пам'яті вилучили як доказ. Відразу стало зрозуміло, що зйомка велася в Україні, а тому підозрюваного допитали, аби з'ясувати обставини "фотосесії" та місця перебування дитини. Практично відразу чоловік все розповів сам.

 

За словами педофіла, карта пам'яті належить йому. В розпалі травневих свят через недостачу грошей він вирішив продати свій мобільний телефон, вийнявши карту пам'яті і зберігши її в себе, оскільки не хотів розлучатися із дитячою порнографією, яка зберігалася там.

 

Затриманий розповів, що порновідео знімалося в одному з сіл Вознесенського району Миколаївської області, де проживає його кохана. Вона ж зі своєї 4-річною дочкою і стала головною дійовою особою в порно.

 

Після цього одеські міліціонери звернулися по допомогу до своїх колег з Миколаївщини. Співробітники кримінальної міліції у справах дітей в Миколаївській області відразу ж відправилися у вказане село для з'ясування обставин.

 

Під час проведення допиту "порнозірка", на яку вказав затриманий, підтвердила його свідчення. За її словами, на фото і відео відображена вона сама, а також дві її неповнолітні дочки 9 і 4 років. Жінка сама передала міліціонерам свій мобільний телефон з фото молодшої дочки в голому вигляді.

 

Як з'ясувалося під час слідства, довгий час мати двох дітей висилала зображення своїх оголених дочок на мобільний телефон мужчини, з яким мала інтимні відносини. Також розпусниця відправляла коханцю і порнографічні фото свого тіла.

 

Коли він приїжджав в гості, парочка частенько зловживала спиртними напоями і під дією алкоголю влаштовувала секс-оргії. При цьому молодша дочка неодноразово брала участь в статевих актах між матір'ю і її гостем, а старша в цей час спала в сусідній кімнаті. Всі подробиці цих стосунків педофіл записував на відеокамеру мобільного телефону і зберігав на карту пам'яті. Так і виникла шокуюча колекція "домашнього порно".

 

Сільрада, на території якої проживала мати, ухвалила рішення забрати у неї дітей після цього скандалу, обох дівчат поселили у дитячий притулок, де вони і знаходяться дотепер.

 

15 травня було розпочато кримінальну справа по статті 156 Кримінального кодексу (розбещення неповнолітніх).
 
 
 

 

Категорія: Скандали | Переглядів: 1089 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Офіційний курс валют на 27 липня
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...