«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 15:36:17

Головна » 2009 » Травень » 24 » Закарпаття: Кримінальний тиждень



Закарпаття: Кримінальний тиждень
11:16:13
 
В інших регіонах України, зокрема на Львівщини, вельми поширеними є «барсетні» злочини, коли спритні злодії викрадають барсетки з документами з кишень та автомобілів. І от, схоже, в нас зявилися місцеві «умільці»... Серед ночі у вівторок із заявою в міліцію звернувся ужгородський пенсіонер. Заявник поскаржився, що вечірньої пори на вулиці міста невiдома особа штовхнула його, внаслiдок чого вiн впав. А коли хуліган утік, пенсіонер не виявив своєї барсетки, в якiй знаходились його особистi документи та банківська кредитна картка. Вона або випала при падінні, або злодій витягнув її ще з кишені своєї жертви. «Барсеточника» розшукує міліція.

 

Спiвробiтники міліцейського відділу по боротьбі з економічними злочинами в ходi проведення операцiї «Iнтелект» встановили, що місцевий приватний підприємець реалізовував в одному з супермаркетів міста Ужгород у своєму торговому павiльйонi ДВД-диски з ознаками контрафактностi. Пiд час огляду торгового павiльйону було виявлено та вилучено 97 дискiв без контрольних марок.

 

57-річний ужгородець звернувся в міліцію з проханням щодо добровiльної видачi запчастин до мисливської зброї. З оселі заявника стражі порядку вилучили цілий арсенал, зокрема дерев’янi приклади до гладкоцiвкової зброї в кiлькостi 14 штук, 12 ударно-спускових механiзмiв до рушниць, 2 нарiзнi ствола калiбром 5.6 мм до рушниці – «мєлкашки», 2 затвори, дерев’яний приклад до гладкоцiвкової рушницi з ударно-спусковим механiзмом.Металеві частини предметів добряче знищені корозією, що говорить про їхню давність. Збирав, мабуть, дядько в полях і лісах «відгомін війни», а тепер вирішив здати, від гріха подалі?..

 

У селі Коритняни на Ужгородщині 49-річний водій автомобіля «Пежо-Боксер», невпоравшись з керуванням, допустив зiткнення з металевою огорожею будинку. В результатi ДТП водій вiд отриманих травм помер на мiсцi подiї. А біля села Дравці Ужгородського району спiвробiтники ДАI виявили дві іномарки: «Опель-Вектра» та «БМВ-750». Машини були без державних номерів, їх доставили на штрафмайданчик Ужгородського РВ.Звідкіля взялися в полі ці престижні іномарки, тепер зясовує міліція.

 

У Мукачеві на вулиці Пушкіна міліціонери затримали 23-річну мiсцеву смаглявку, у якої пiд час особистого огляду виявлено та вилучено 20 грамів марихуани. Звідкіля у молодиці дурман-зілля, зясовується.Як і те, звідкіля взяв 15 грамів анаші інший мукачівець, 39-річний. Останнього теж затримали стражі порядку під час відпрацювання міста. Також спiвробiтники мукачiвського міськвідділу міліції пiд час вiдпрацювання міста затримали на вулиці 40-річного мiсцевого мешканця, у якого пiд час особистого огляду виявлено та вилучено штик-нiж вiйськового взiрця довжиною 45 см.Походження зброї зясовується.

 

Із заявою в міліцію звернувся директор однієї з сільських шкіл на Мукачівщині. Заявник повідомив про те, що вночі невiдомі особи, шляхом пошкодження вiконного скла, викрали з примiщення класу 8 комп’ютерiв.Сума збиткiв склала 12000 гривень. Нахаб, які це зробили, розшукують.До слова, сигналiзацiя та грати на приміщенні школи були вiдсутнi, лише сторож. Із заявою в міліцію звернулась продавець магазину села Кальник,що на Мукачівщині. Зранку, прийшовши на роботу, жінка виявила, що вночі в закладі побували непрохані гості. Злодії зламали два навiсні замки на гратах дверей й викрали товару на 1200 гривень, повідомили в ВЗГ ГУМВС.
 
Володимир ТИС, газета "НЕДІЛЯ"
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 700 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Для боротьби зі спекою в офісі винайшли охолоджувачі сідниць
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...