«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 07:01:51

Головна » 2009 » Травень » 24 » Кримські балогівці вийшли з «Єдиного центру» в знак солідарності з Куніциним



Кримські балогівці вийшли з «Єдиного центру» в знак солідарності з Куніциним
22:31:11
 
Делегати конференції Кримської республіканської організації заявили, що у ЄЦ не може бути серйозного політичного майбутнього.

 

Делегати конференції Кримської республіканської організації партії «Єдиний центр» прийняли рішення залишити лави партії і створити новий суспільно-політичний рух.

 

Про це повідомляє прес-служба голови Севастопольської міськдержадміністрації Сергія Куніцина, якого президія ЄЦ виключила з лав партії.

 

За підсумками другого етапу конференції КРО «Єдиного центру» було прийнято заяву, у якій сказано, що делегати «висловлюють свою незгоду з рішенням президії ЄЦ від 15 травня 2009 року про виключення з лав партії голови Кримської республіканської організації ЄЦ Куніцина».

 

«Все це розцінюється нами як акт політичної розправи по надуманим мотивам, який виконано в найгірших традиціях свавілля демократичного централізму епохи панування КПРС», - йдеться в заяві, в якій також підкреслюється, що виключення Куніцина відбулося за його відсутності та без урахування стану його здоров'я.

 

Делегати конференції заявили про неможливість свого подальшого перебування в лавах ЄЦ і закликали всі територіальні партійні організації АРК визначитися з даного питання та направити на адресу з'їзду ЄЦ відповідні заяви.

 

«У партії, яка грубо зневажає демократичні принципи і права таких особистостей як Куніцин, немає і не може бути серйозного політичного майбутнього», - йдеться в заяві.

 

Крім того, конференція кримських прихильників ЄЦ висловилася за формування робочої групи з питань вироблення концепції Загальнокримського суспільно-політичного руху, який створюється на базі КРО «Єдиного центру» і Блоку Куніцина.

 

Рішенням конференції керівник секретаріату КРО Єдиного центру Сергій Пастушок був виключений з лав партії за «діяльність, яка принесла шкоду авторитету партії і суперечить її статутним нормам і програмним цілям».

 

Куніцин зазначив, що рішення кримської конференції «викликані останніми діями президії ЄЦ про моє виключення з партії».

 

«Зараз в міських та районних організаціях пройдуть збори, будуть написані заяви про вихід з ЄЦ, які ми адресуємо з'їзду партії, який відбудеться 11 липня», - повідомив Куніцин.

 

Говорячи про наміри створити загальнокримський суспільно-політичний рух на базі КРО Єдиного центру і Блоку Куніцина, він зазначив, що робоча група розробить концепцію організації.

 

«Громадська організація буде стояти на платформі кримського патріотизму, відстоювання інтересів Конституції Криму та економічних повноважень, захисту Хартії про мови національних меншин, позицій державного нейтралітету, підтримки створення в Севастополі режиму відкритої економіки», - підкреслив політик.

 

«Потім, будемо визначатися з ким ми підемо на вибори, так як вибори в кримський парламент не за горами», - резюмував Куніцин.
 
 
 
Категорія: Політика | Переглядів: 530 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Офіційний курс валют на 2 липня
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...