«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 12:13:29

Головна » 2009 » Травень » 26 » За смерть затриманого УБОЗівців звільнили з органів



За смерть затриманого УБОЗівців звільнили з органів
14:45:50
Працівники Уманського УБОЗу можуть бути причетними до вбивства приватного підприємця.
 
Цю інформацію оприлюднила внутрішня служба безпеки.

 

Триває розслідування, провини УБОЗівців ще не довели. Та за наказом міністра внутрішніх справ їх звільнили з органів. Нагадаємо, місяць тому Олег Пархоменко помер під час слідчих дій.

 

Олега Пархоменка та двох його приятелів затримали під Києвом працівники Уманського УБОЗу. Привезли до Умані й неправочинно кинули за ґрати. Вважають родичі й адвокат загиблого.

 

10 діб адмінарешту за лайку у громадському місці – вирок суду. Покарання відбував у місцевому ізоляторі. Лиха ніхто не передчував.

 

Людмила Пархоменко, дружина загиблого: «Він ні на що не жалівся. Він каже: все нормально. Тільки холодно і води він ще попросив. Я казала: що ти зробив? Бо я так зрозуміла, що ще мав бути якийсь суд. Він каже: ні, суду не буде, я в п’ятницю виходжу. Я написав підписку про невиїзд. Ну, ми наче заспокоїлися. Все було нормально».

 

Олег Пархоменко був приватним підприємцем. Ремонтував вантажівки. Закону не порушував, - переконані родичі. Кажуть - підстав затримувати його не було. Та й карної справи проти нього не порушено.

 

Проте за день до звільнення чоловіка забрали на слідчі дії. Які - невідомо.

 

Марина Татаркина, юристка: «Його тримали в Монастирищенському ІТТ. Згідно рапорту працівників УБОЗу, його було відправлено на проведення слідчих дій. Конкретно яких слідчих дій, нам невідомо. До Монастирища, до Христинівського відділу, де повинні були провести слідчі дії, його не довезли».

 

Тіло Олега з бійками і скандалами забирали з моргу наступного дня. Близькі кажуть, міліціянти не хотіли віддавати труп, бо на ньому сліди побиття.

 

Родичі переконані, жодних слідчих дій не було. Правоохоронці дубасили затриманого в лісі.

 

Лариса, родичка загиблого: «Півтори години його десь возили. Возили однозначно в якийсь ліс і там його вбивали. Вбивали дуже жорстоко. Після того, як зрозуміли, що вони його вбили, вони вернулися до Монастирища, там викинули і аж потім працівники УБОЗу визвали швидку».

 

До початку перевірок і внутрішнього слідства міліціянти переконували, що чоловік помер випадково. Мовляв, дорогою йому стало зле, і він попросився вийти з машини.

 

Лариса, родичка загиблого: «Коли людині стало погано, то немає на тілі синців. А у Олега були синці на руках, він був весь у пилі. Весь у траві. Йому повідбивали всі внутрішні органи, в нього був зламаний ніс. Ушкодження явні. Синій підборідок. І вся в землі голова. І синя голова. В таких випадках не можна сказати, що людині стало погано, і він попросився вийти».

 

Коли Олега поховали, рідні почали боротися за правду. Зверталися в різні інстанції та ЗМІ. І лише після внутрішнього розслідування правоохоронці визнали, працівники Уманського УБОЗу порушили закон.

 

Василь Слободяник, керівник Служби внутрішньої безпеки: «Є всі ознаки того, що, дійсно, працівники міліції порушили закон. Зараз матеріали знаходяться в прокуратурі. На сьогодні кримінальна справа ще не порушена. Але я думаю, що найближчим часом таке рішення буде прийнято».

 

За наказом міністра внутрішніх справ, за смерть Олега вже звільнено з органів 15-ох працівників. Та чи справді міліціянти винні - визначить лише суд.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 476 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Закарпаття: У Міжгір’ї хворі з усієї України навчалися самоконтролю та способу життя з діабетом
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...