«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 11:57:27

Головна » 2009 » Травень » 28 » Ющенко може повторити шлях Єльцина?



Ющенко може повторити шлях Єльцина?
16:28:24
Олігарх Борис Березовський зізнався, що і зараз гаряче підтримує курс Віктора Ющенка.
 
Хоча вважає, що шанси на перемогу на президентських виборах вищі у Юлії Тимошенко.

 

"Я дуже уважно слідкував за усім, що робив президент за останні п'ять років. І прийшов до висновку, що Ющенко дуже ідейний політик, і я повністю поділяю його ідеологію. Можу коротко сформулювати її суть, як я зрозумів: Україна - незалежна, демократична і самодостатня держава... Просто сьогодні таких ідейних політиків навіть на Заході вже практично не залишилося... Жоден український політик навіть близько не стоїть з Ющенком по ідейності", - підкреслив він.

 

"Віктора Андрійовича, до речі, я б остаточно не списував, не дивлячись на всі раніше висловлені мною думки. Можу вам сказати, що цю ситуацію я особисто проходив у 96-му році. Всі списали Єльцина з рейтингом в 5% (який мало чим відрізнявся від нинішнього рейтингу Ющенка). В Зюганова тоді було 25%. Ну і що? Необхідно, аби Ющенко зараз проявив волю. А воля - це переконаність, перетворена в дію. Ось переконаність у нього є, а дії не вистачає. Тому потрібно напружитися. Якщо він проявить таку ж волю, як свого часу проявив Єльцин, у нього будуть колосальні шанси на перемогу", - відзначив Березовський в інтерв'ю газеті "Новая".

 

Як інформує ТСНua , за його даними, новий голова Секретаріату президента України Віра Ульянченко зараз починає переговори з олігархами про підтримку Ющенка на виборах президента.

 

"Адже для капіталу принципово важливо, чи збереже Україна курс на захід або зрадить йому. За останні п'ять років дуже багато змінилося і олігархи зрозуміли, що повернутися назад до Росії - це потрапити під контроль ФСБ: все віднімуть. І в Ахметова, і в Коломойського, і в Пінчука, і в інших. Хто вони для російської влади? Вона і своїх обібрала, а вже цих і зовсім не жаль. Але українські капіталісти досить самодостатні. У них вистачить засобів, аби зберегти ось той вектор розвитку, який був заданий президентом", - пояснив Березовський.

 

На думку олігарха, західний вектор розвитку України проводитиме і Юлія Тимошенко, не дивлячись на те, що зараз вона заграє з Москвою.

 

"Наступного дня, після того, як стане президентом, Тимошенко забуде про всі домовленості з тими, хто її підтримував і піде своїм курсом. До речі, він вже більш менш вимальовується. Це ринковий курс незалежної України. Хочу додати, що ідейно вона значно ближче до Ющенка, ніж до Януковича. І тому, зрозуміло, вона не дасть Росії проковтнути Україну", - прогнозує Березовський.
 
 
 

 

Категорія: Політика | Переглядів: 520 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Закарпаття: У Міжгір’ї хворі з усієї України навчалися самоконтролю та способу життя з діабетом
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...