«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 09:52:16

Головна » 2009 » Травень » 29 » Посадовець карного розшуку щодня торгував героїном оптом і вроздріб



Посадовець карного розшуку щодня торгував героїном оптом і вроздріб
00:44:29
 
Наркоторговця з міліцейськими зірочками на погонах днями затримали працівники Служби внутрішньої безпеки ГУБОЗ та Генпрокуратури. В результаті продуманої спецоперації правоохоронців до їхніх тенет потрапила поважна «птаха», чи то пак «перевертень», із числа колег — заступник начальника одного з відділів Управління карного розшуку столичної міліції, підполковник О.!

 

Виявляється, він залюбки приторговував особливо небезпечним наркотичним засобом — розчином героїну. При цьому, як повідомили «УМ» у прес–службі ГУБОЗ МВС, підполковник збував «кайф» київським наркоманам як оптом, так і вроздріб.

 

Спочатку ГУБОЗ зробив оперативну закупівлю розчину героїну в Києві, на Харківському шосе, з метою встановлення каналу надходження наркотику. Усе пройшло немов «по маслу», фігуранта при цьому не затримували. Але вже за декілька днів під час проведення повторної «закупки» правоохоронці затримали наркоторговця, яким виявився підполковник міліції «убойного» відділу столиці. Наручники приміряли й інші учасники злочинної ланки: дрібні оптовики та кілька їхніх потенційних покупців–наркоманів.

 

За словами заступника начальника Служби внутрішньої безпеки ГУБОЗ МВС Володимира Римарчука, затриманий підполковник кожного дня, вирушаючи на роботу, брав із собою героїн та по дорозі збував його дрібним оптовикам, на яких уже чекали наркомани. Розпродавши партію наркотику, «перевертень» спокійно заступав на службу. До речі, наркомани добре знали, що постачальник «кайфу» працює в органах.

 

Наразі всі затримані перебувають під вартою за санкцією Печерського райсуду Києва. Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

 

«На жаль, це не поодинокі випадки, коли працівники правоохоронних органів заробляють «брудні гроші» на торгівлі наркотичними засобами», — каже пан Римарчук. І додає, що нещодавно на Харківщині СВБ викрила торговця кокаїном, який обслуговував міську політичну еліту та працював під прикриттям працівників облуправління боротьби з незаконним обігом наркотиків. Інший випадок: на Одеській залізниці начальник лінійного відділу міліції збував макову соломку.

 

Ще раніше працівники СВБ викрили офіцера підрозділу «К» Служби безпеки, підполковника Щ., про що повідомляла «УМ». Офіцер СБУ був причетний до існування контрабандного каналу марихуани з Нідерландів до України через Закарпатську область. Сьогодні у військовому суді Київського гарнізону мають розпочатися слухання у цій резонансній справі.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 533 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Завтра у західних областях України очікуються дощі
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...