«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 12:33:44

Головна » 2009 » Травень » 30 » Психічно хворий зарізав сусіда по палаті



Психічно хворий зарізав сусіда по палаті
11:18:45

Зайшовши вранці у палату посиленого режиму, медична сестра психоневрологічного інтернату, що в одному із сіл Перечинського району Закарпатської області, застигла на порозі, наче вкопана, – на ліжку лежав  закривавлений 49-річний мукачівець Василь, котрий тут  перебував  на лікуванні. На  його шиї  виднілися глибокі порізи.  Чоловік не подавав жодних  ознак життя. Налякана  медсестра доповіла про побачене  керівництву лікарні,  а ті  в свою чергу  зателефонували у Перечинський  райвідділ міліції.

Дзвінок з психоневрологічного інтернату підняв на ноги ледь не весь особовий склад райвідділу.  На місце пригоди виїхали керівники цього підрозділу та  посилена слідчо-оперативна група. Потерпілого, на жаль, не вдалося врятувати.  Від завданих близько півтора десятка ножових ударів у шию у  нього  не було найменших шансів на життя. Смерть  виявилася  миттєвою. Під час огляду місця події правоохоронці знайшли закривавлений зламаний кухонний ніж. Ним,   припустили міліціонери, і вбили Василя.

Варто сказати, що в палатах посиленого режиму цієї установи знаходяться т.зв. "буйні" пацієнти, за котрими потрібен особливий нагляд. Такі, на думку лікарів, вважаються досить небезпечними. Працівники міліції вирішили перевірити усіх, хто контактував з Василем. Насамперед,  підозра впала на пацієнтів, котрі перебували в  цьому  приміщенні.  У палаті, крім Василя,  знаходилося ще троє осіб. Один з пацієнтів  був глухонімий, іншого ніяк не вдавалося вивести  із шокового стану. Тож, зрозуміло, щось довідатися від них виявилося непростою справою. А ось поведінка третього, 31-річного мукачівця Володимира, видалася правоохоронцям підозрілою.  Побачивши працівників міліції,  він нібито  замкнувся у собі. Цей тип --  постійний «клієнт» цієї медичної установи. Бувало, що й утікав звідси.  Причиною його ізоляції, як правило, ставали приступи  психічної недуги.

Спочатку Володимир на запитання оперативників  намагався відмовчуватися. Та згодом цей молодик все-таки вирішив заговорити.

У палату посиленого режиму Володимира помістили  після чергового приступу. Невідомо чому, але це приміщення видалося йому  зборищем убивць. І молодик  чомусь  затаїв у душі злобу на свого земляка Василя,  сусіда по палаті.  У хворій голові Володимира  з'явилася навязлива  думка: якщо я його не вб'ю, то він мене точно порішить...  Між обома не виникало жодних конфліктів, і усі поводилися пристойно, не викликаючи підозри. Та одного дня Володимир попросив свого приятеля,  котрий теж мав психічну недугу,   принести ніж.  Мовляв, тут немає чим і сало відрізати. Коли   з'явилася зброя,  вирішив  негайно діяти вночі.

Вибравши момент,  молодик   підійшов до сплячого сусіда і став щосили наносити йому удари ножем у шию. Зупинився лише тоді, коли зламалося лезо. Пізніше  зламаний ніж мукачівець  наказав сховати іншому сусідові по палаті.

За фактом убивства порушено кримінальну справу.  Триває розслідування, повідомили zakarpatpost.net в Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області.

 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 661 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Закарпаття: У Міжгір’ї хворі з усієї України навчалися самоконтролю та способу життя з діабетом
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...