«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 06:48:11

Головна » 2009 » Травень » 30 » Селянин експлуатував близького родича, а щоб не втік — тримав на ланцюгу поруч із худобою



Селянин експлуатував близького родича, а щоб не втік — тримав на ланцюгу поруч із худобою
19:49:11
 
Факт використання рабської праці на Запоріжжі, як це не прикро, не є дебютним. Кілька років тому правоохоронці вже затримували сучасного рабовласника: кореєць–орендар землі у Василівському районі утримував на ланцюгах групу своїх найманців–бомжів! Покарали «рабовласника»? Де там: відкупився мерзотник.
 
Імовірно 28–річний мешканець селища Чернігівка зробив висновки з тієї історії, широко висвітленої в пресі. Тобто зрозумів, що за навмисне позбавлення волі людини та її експлуатацію нічого не буде. Ось чернігівський молодик і взявся витискати максимум зі свого «альтруїзму», даючи прихисток 21–річному брату. Хлопець заперечити не міг, позаяк був психічно хворою людиною. До того ж нещодавно залишився сиротою — заступитися за нього було нікому.

Досить швидко його брат відчув себе рабовласником — переклав на інваліда другої групи геть усю важку роботу по господарству, повідомляє відділ зв’язків із громадськістю обласної міліції. Аби ж той у випадку «просвітління свідомості» бува не дременув на волю, посадив брата на ланцюг. Як почувався родич у такому «статусі», молодик не чув, позаяк утримував його у хліві. Біля худоби, як встановили співробітники Чернігівського райвідділу міліції.

Про відродження у приватному секторі рабовласництва правоохоронцям повідомили сусіди «роботодавця». Наразі підозрюваного утримують під вартою, щодо нього порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу. Незаконне позбавлення волі або викрадення людини може обійтися йому ув’язненням на термін до п’яти років. Якщо не «спрацює» досвід корейця–орендаря — уміння домовитися з «правопохоронцями».
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 829 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Офіційний курс валют на 2 липня
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...