«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 21:50:36

Головна » 2009 » Червень » 23 » Закарпаття: Сотня наречених пройде у неділю парадом в Ужгороді



Закарпаття: Сотня наречених пройде у неділю парадом в Ужгороді
12:53:32

В Ужгороді відбулася прес-конференція організаторів Другого параду наречених, що проходитиме в Ужгороді 28 червня.

 

Як розповів журналістам Сергій Денисенко, один з організаторів заходу, керівник Закарпатської ліги КВН, кількість учасниць у порівнянні з минулим роком суттєво зросла. «На етапі реєстрації у нас було 116 охочих, після деякого відбору залишилося 92 дівчини, які повністю готові взяти участь у другому Параді наречених. Це і незаміжні , і вже одружені жінки, які хотіли б ще раз покрасуватися у своїх весільних сукнях,-- повідомив Сергій Денисенко.-- Є й минулорічні учасниці. До речі з одного закарпатського села Добронь маємо аж 11 дівчат».

 

Цього року організатори дещо змінили формат свята: крім заходів в Ужгороді вирішили заїхати велетенським весільним кортежем у Мукачево, пофотографуватися та здивувати мешканців міста. Фотосесії 12 найкращих закарпатських фотографів — один із головних стимулюючих моментів Параду для дівчат. «Фотосесії відбудуться у найнесподіваніших місцях Ужгорода, наприклад—у військовій частині,-- інтригує Сергій Денисенко.— Кожна з учасниць потім отримає диск із світлинами, відбудеться також фотовиставка, яку зможуть оцінити всі ужгородці та гості міста».

 

Ростислав Буланов, один з організаторів заходу, представник корпорації «НеПонял» повідомив, що заплановано також автопробіг весільного кортежу з 30 автівок вулицями міста та святкова хода з фольклорними колективами.  Традиційно також обиратиметься найкраща зачіска, макіяж, букет, найоригінальніша та найгарніша сукні. «Зазначу, що головний наш принцип —не конкурс краси, оскільки кожна наречена—прекрасна.

 

Головний приз — туристична поїздка на двох за кордон. І  ще багато цікавих подарунків. До речі, цього року ми готуємо зарубіжне продовження нашого Параду наречених-- плануємо вивезти дівчат у «весільну» подорож - тур по Європі із зупинкою в Будапешті та Відні»,- каже Ростислав.

 

Під час свята планується встановити також кілька рекордів, один з них — це  кількість наречених. Передбачається також демонстрація найдовшої фати  завдовжки 50 метрів і ще багато несподіванок.

 

«Як і минулого року відбудеться танець молодої - закарпатський весільний обряд, коли всі бажаючи, заплативши певну суму, можуть затанцювати чардаш з нареченою. Зібрані кошти ми передамо дитячій лікарні Ужгорода, того року назбирали 1400 грн»,-- додає ще один організатор Параду Микола Анброх.

 

На святі відбудеться також прем’єра  пісні — гімну Параду наречених за запуск у небо композиції у вигляді нареченої висотою 3 м з повітряних кульок.

 

За словами Федора Шандора, завідувача кафедри туризму УжНУ, такі свята як Парад наречених неабияк приваблюють туристів і стають ще однією «родзинкою» краю. «В Україні спостерігається нова тенденція — міста живуть за власний рахунок, приваблюючи різноманітними заходами все більше і більше туристів. Таким чином має відбувається і на Закарпатті. Ми плануємо на Параді наречених започаткувати Книгу рекордів Закарпаття, де були б внесені всі цікаві рекорди в нашому краї. Це стало б стимулом для закарпатців якось себе проявляти».
 
 
 

 

Категорія: Закарпаття | Переглядів: 598 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Тимошенко два місяці чекає зустрічі з Януковичем
Парламент відхилив запит Яценюка про парламентські вибори у березні 2011 року
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...