«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 21:51:02

Головна » 2009 » Червень » 26 » За зйомку ДТП журналістові зламали руку



За зйомку ДТП журналістові зламали руку
16:14:00
 
Ціна знімка - зламана рука. Так поплатився за репортаж керівник херсонського інформагентства. Хлопець розповідає, що разом із колегами фотографував життя нічного міста. Коли закінчили, розвіз колег по домівках, а дорогою побачив ДТП з автівкою охоронної фірми.

 

За перешкоджання діяльності журналіста охоронці мають відповісти перед законом, каже постраждалий Кирило Стремоусов. Запевняє, перед тим, як фотографувати ДТП, показав посвідчення.

 

Кирило Стремоусов, постраждалий: «Я дістав фотоапарат, почав робити фотографії. До мене підскочили одразу три співробітники цієї охоронної служби, потягнули мене в кущі і почали викручувати руки, відбираючи мій апарат. Я сказав, ви не маєте права, я журналіст, на що вони мене, пам’ятаю, що став колінкою на землі, підняли руку догори і почали забирати фотоапарат. І коли я почув хруст в руці, то вони відібрали і відскочили».

 

Керівник охоронної служби прокоментував ситуацію лише за тиждень. Каже, проводили службове розслідування. З його слів, журналіст знімав потайки з кущів, камерою телефона, і посвідчення не показав.

 

Сергій Колісниченко, директор охоронної служби: «Ребята подошли, посмотрели, по последним снимкам. Нашли 2 снимка, на которых они были запечатлены. Естественно, это было нарушение их прав и свобод, скрытно сделал фотоснимки. Они говорят, ну, что ж ты, мы же тебя спрашиваем, кто ты, что ты, зачем. Он говорит: «Можете их поудалять, они все равно не получились». Ну, вопросов нет. В его присутствии снимки были удалены, телефон ему вернули».

 

Журналіст каже: разом із фото ДТП охоронці стерли інші цінні знімки. Ще постраждалий стверджує: на нього спрямовували автомати. ДАЇ-вці, що поряд оформляли дорожню пригоду, в ситуацію не втрутились.

 

Кирило Стремоусов, постраждалий: «Прийшов хлопець з автоматом, почав стояти переді мною, обороняти хлопця, який почав витирати ті файли. Коли вони почали говорити, він почав перезаряджати свою зброю, і на мене психологічно тиснути».

 

Сергій Колісниченко, директор охоронної служби: «Охранная фирма не имеет в своем распоряжении автоматов Калашникова. Огнестрельное оружие мы не имеем права иметь по лицензионным условиям МВД».

 

Чи порушать кримінальну справу, невідомо. Триває розслідування спеціально створеної комісії, куди ввійшли міліціянти і правники. Результати оголосять за кілька днів.
 
 
 
Категорія: Суспільство | Переглядів: 535 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Тимошенко два місяці чекає зустрічі з Януковичем
Парламент відхилив запит Яценюка про парламентські вибори у березні 2011 року
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...