«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 21:49:38

Головна » 2009 » Грудень » 23 » Двоє п'яних вбили священика, який зробив їм зауваження



Двоє п'яних вбили священика, який зробив їм зауваження
14:20:06
 
Священик, який повертався додому, зробив зауваження молодому чоловіку, після чого той вистрілив йому у спину. У вівторок ввечері, 22 грудня, в підмосковному Подільському в під'їзді житлового будинку був застрелений священик. Міліція затримала двох підозрюваних по "гарячих слідах". Про це повідомив начальник Управління інформації і громадських зв'язків ГУВС Московської області Євген Гільдєєв.
 
"Встановлено, що священик, який повертався додому, зробив зауваження молодому чоловіку", - сказав Євген Гільдєєв. Потім, коли священик відкривав двері своєї квартири, той вистрілив йому у спину. Від отриманого поранення священик помер на місці. "Після цього з метою приховати злочин підозрюваний підібрав стріляні гільзи і свідомо підкинув пістолет в машину свого знайомого, після чого з місця пригоди зник", - повідомив представник СКП. По "гарячих слідах" підозрюваний був затриманий, ним виявився Олег Шехов, 1971 року народження, раніше судимий за вбивство.
 
Пізніше в ході оперативно-розшукових заходів було виявлено автомобіль Peugeot, де у відділенні для рукавичок знаходився вогнепальний пістолет, перероблений з травматичного. У свою чергу інформоване джерело в правоохоронних органах Московської області повідомило, що у справі про вбивство священика затримано трьох підозрюваних - двоє мешканців Подільського 1971 і 1974 року народження, а також уродженець Володимирської області 1981 року народження. Затримані вже дали свідчення. "Слідством встановлено, що вбивство священика було скоєно затриманими з хуліганських спонукань, - сказало джерело. "У затриманих вилучено травматичний пістолет "ІЖ", а також мисливську рушницю "Сайга" ", - повідомило джерело, відзначивши, що вилучену зброю направлено на спеціальну експертизу .
 
Отець Олександр був висвячений митрополитом Крутицьким і Коломенським Ювеналієм в 1996 році, закінчив Московську духовну семінарію в 2003 році. Кожну суботу перед чудотворними іконами отець Олександр служив водосвятний молебень про зцілення від недуг пияцтва, наркоманії, тютюнопаління та інших пристрастей. Отцю Олександру було 39 років. У нього залишилися троє дочок-підлітків.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 408 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Тимошенко два місяці чекає зустрічі з Януковичем
Парламент відхилив запит Яценюка про парламентські вибори у березні 2011 року
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...