«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 05:05:10

Головна » 2012 » Березень » 16 » Екс-мер Перечина Іван Погоріляк стверджує, що нинішня влада міста незаконно роздала 12 га землі



Екс-мер Перечина Іван Погоріляк стверджує, що нинішня влада міста незаконно роздала 12 га землі
00:46:00

Гостем прес-центру газети «НЕДІЛЯ» у четвер був екс-мер міста Іван Погоріляк. 15 березня, виповнюється рівно 5 років з дня, коли через тиск обставин Івану Михайловичу довелося скласти свої повноваження. Епопея боротьби із депутатським корпусом, чиновниками та адміністрацією триває вже п’ятий рік. Незаконно звільнений, на думку самого Івана Погоріляка, з посади мера, відстоює своє право в судах.


Окрім того, як депутат міста, Іван Михайлович продовжує вболівати за благополуччя колись ним очолюваного містечка і не може утриматися від критики нинішньої влади. Зокрема, Іван Погоріляк звинувачує депутатський корпус у тому, що 24 із нині дійсних депутатів міськради отримали «в дар» земельні ділянки, причому мова йде про 12 га земель, що в умовах малоземельного Перечина, більш ніж суттєво.


Ще за каденції п.Погоріляка було вирішено питання про будівництво нового водозабору у Перечині. На сьогодні водозабір, у котрий було вкладено 6,5 мільйонів державних коштів, збудовано,однак міськрада так і не знайшла часу взяти його на баланс.


Окремим пунктом можна відзначити долю військової частини, що за радянських часів дислокувалася в місті. Ще далекого 2007 року Іван Погоріляк просив передати 40 будівель і територію в 6 га на баланс міста.


Що стосується сьогоднішнього дня, то Іван Погоріляк щиро не розуміє дефіцит бюджету, адже, на його думку, гроші в містечку можна знайти дуже легко. Приміром, від інвестиційних коштів Перечинського хімзаводу, котрий планував побудувати спеціальну піч для спалювання виробничих відходів.


- Реалізація будь-якого інвестиційного проекту передбачає відрахування коштів до бюджету у сумі до 10 відсотків кошторисно-проектної документації. Проект, про який йде мова, «тягне» на 1 200 000 євро, – говорить Іван Михайлович. – Це значить, що до фонду розвитку міста додалося б зайвих щонайменше мільйон гривень, котрі можна було б спрямувати на розвиток міста.


Окремо Іван Погоріляк зупинився на питаннях призупинення проекту перепрофілювання дитячого садка, введення в експлуатацію міського водогону та інших.


Детальніше про прес-конференцію за участі Івана Погоріляка читайте в наступному номері газети «НЕДІЛЯ» від 23 березня.


Міла НЕДЄЛЬСЬКА, фото – Є. УМАНЦІВ
Категорія: Скандали | Переглядів: 719 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
На Марсі знайшли залишки гігантського озера
Закарпаття: Підприємці краю оголошують конкурс для журналістів на кращий бізнес-матеріал
Закарпаття: Прес-конференція головного лікаря Обласної станції переливання крові
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...