«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 07.05.2024, 05:33:25

Головна » 2012 » Липень » 23 » Євгеній Суслов: «Підтримувати потрібно прибуткові і перспективні підприємства»



Євгеній Суслов: «Підтримувати потрібно прибуткові і перспективні підприємства»
11:37:24

Держава насамперед має підтримувати ефективні та прибуткові підприємства, в яких є перспектива розвитку. Про це наголосив народний депутат України, перший заступник голови Партії Наталії Королевської «Україна – Вперед!» Євгеній Суслов  після відвідування Ужгородської швейної фабрики.

Засноване в середині минулого століття, підприємство володіє кращими традиціями швейного виробництва. Сьогодні це колектив професіоналів, який працює творчо і відповідально, зберігає високу конкурентноздатність і, завдяки цьому, досягає переконливих успіхів як у сприятливі, так і складні періоди загального економічного розвитку. 

Відповідаючи на багаточисельні питання працівниць  швейної фабрики та журналістів обласних ЗМІ, Євгеній Суслов заявив, що потрібно залучати нові обличчя, спілкуватись із лідерами, формувати опозиційні об’єднання. Він також додав, що партія Королевської підтримує ідею Юлії Тимошенко щодо одного списку об’єднаної опозиції. Але тільки за умови, що формування такого списку буде відбуватись чесно та відкрито. «Усі повинні розуміти, що виграти вибори – це не просто прийти до парламенту, а мати 250 чи 300 голосів, щоб змінити ситуацію в країні та задати новий темп», - запевнив депутат Євгеній Суслов.

Відповідаючи на досить емоційні з боку працівниць (на фабриці працюють в переважній більшості жінки. прим. авт. М.Н.) питання про політиків та тих хто має бути представлений в партіях,  Євгеній Суслов відповів що є багато підприємців, які розуміють, що обгородившись парканом, можна збудувати для себе дім. Але якщо не приділяти увагу тому, що відбувається за межами двору, можна швидко прогавити той момент, коли влада зруйнує той паркан безпеки. Саме тому чимало підприємців малого і середнього рівня допомагають партії  УСДП, бо вони хочуть змінити цю владу. «Наше переконання таке, що в політику зараз треба приводити нових лідерів громадської думки, бо нам треба будувати нову країну і перемагати те свавілля, яке робиться в державі», - впевнений Євген Суслов.

Євгеній Суслов також пояснив і працівникам швейної фабрики і  журналістам, чому УСДП вийшла з Комітету опору диктатурі. За його словами, там склалася така ситуація, коли узгодження висунення депутатів по мажоритарних округах відбувається тільки між «Свободою», БЮТ та «Фронтом Змін», а поділ самих списків — тільки між «Батьківщиною» і «Фронтом Змін». Всі інші партнери просто ігноруються. «Ми робили неодноразові заяви і закликали, щоб підходи опозиції відрізнялися від підходів влади - все має бути прозорим, а не кулуарним. Але нас не чули», — констатував Є.Суслов.

- Ми проти того, щоб опозиція діяла методами влади. Нову якість політики цими методами будувати не можна. Ми - за об’єднання опозиції, але на засадах відкритості, на засадах побудови нової якості політики із залученням нових громадянських лідерів, тих людей, які жодного разу не були у владі, - зазначив політик.

На питання, чому у нас така «погана» влада яка взагалі нічого для простих людей не робить, народний депутат відповів чесно і лаконічно: «Власне самі громадяни, тобто ми з вами, «замовляють» владу. Відтак ми не мусимо терпіти ні її бездіяльності, ні свавілля. Бо ж коли ми в магазині чи деінде отримуємо неякісні послуги, ми не мовчимо. Так само це повинно виявлятися і щодо влади. Мусять бути межі відповідальності, рамки, в яких перебуває влада. Бо ми винаймаємо її з конкретною метою, ставимо конкретні завдання і, отже, маємо право вимагати їх виконання».

Усі присутні на зустрічі з Євгенієм Сусловим працівники швейної фабрики отримали відповіді майже на вс і свої питання, а насамкінець, запросили народного депутата відвідати фабрику і в наступні свої візити до Закарпаття. Також під час візиту до Закарпатської області Євгеній Суслов провів зустріч з місцевим партактивом та поспілкувався з учасниками «Народного списку» Партії Наталії Королевської «Україна – Вперед!».

Досьє «НЕДІЛІ»: Суслов Євгеній Іванович. Вік — 31 рік. Закінчив Київський національний економічний університет. Виріс у багатодітній родині. Зараз має понад 130 родичів. Перший наймолодший в історії країни міський голова. У 22 роки (2002 р.) був обраний на посаду мера міста Сквира, Київської області. Одружений, виховує доньку. Євген походить з унікальної родини фермерів: його сім’я одного разу прийняла рішення віддавати кожну зароблену копійку дітям – сиротам. Зараз родина Суслових має 21 усиновлену дитину, яких утримує винятково за власні кошти.

Михайло НОСА, газета "НЕДІЛЯ"


Категорія: Політика | Переглядів: 606 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
На Марсі знайшли залишки гігантського озера
Ученые выяснили, что склонность к азартным играм передается по наследству
На Закарпатті оголошено штормове попередження: грози, зливи, град та шквалистий вітер
Янукович призначив Повалій своїм позаштатним радником
Януковича и Азарова обвинили в покрывании криминалитета
Налоговая администрация проверит 13 украинских СМИ
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...