«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 07:59:47

Головна » 2010 » Жовтень » 27 » FEMENістки стали голими грудьми проти Путіна: "Кремлевским карликам не дадим"



FEMENістки стали голими грудьми проти Путіна: "Кремлевским карликам не дадим"
15:44:55
 
Біля пам'ятника Леніну в Києві дівчата з руху FEMEN голими грудьми виступили проти візита Володимира Путіна: "Нас не трахнешь". У Києві біля пам'ятника Леніну на бульварі Шевченка жіночий рух FEMEN влаштував чергову акцію з роздяганням – цього разу дівчата вирішили голими грудьми "захищати" Україну від візиту прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна.

Шестеро активісток скандували гасла: "Путин, трогай любовницу, а не Украину", "Украина - не Алина", "Нас так легко не нагнеш", "Кремлевским карликам не дадим", "Дзюдаист, борись с другими", "Нас не трахнешь".
22-річна феміністка Євгенія Крайзман розповіла, що не боїться мерзнути за Україну. "Вся Україна мерзне і голодує, тому я не проти заради цього постояти 5 хвилин і померзнути", - наголосила вона і додала, що на її думку, "Путін приїхав, щоб загарбати черговий шматок України".
Дівчата з FEMEN повідомили, що "діти", яких вони притискали до грудей, символізують скандальну історію про роман Путіна з гімнасткою Аліною Кабаєвою. Результатом цього став хлопчик Дмитро, названий на честь президента Дмитра Мєдвєдєва.
"Путін плутає чоловічий статевий орган з пальцем. Якщо уточнювати, то Україну з Кабаєвою", - підкреслили активістки. Жіночий рух виступає проти такого правління глави російського уряду і вважає, що Путін має визнати – "він може скільки завгодно імєть власну коханку і робити їй скільки завгодно дітей, але права імєть нашу країну йому ніхто не давав".
Акція тривала близько 10 хвилин. Серед глядачів були лише журналісти і випадкові перехожі. Так, був помічений даїшник, який фотографував оголених дівчат на свій мобільний телефон.
Як відомо, у середу Путін прилетів в Україну. У ході візиту заплановані його зустрічі з президентом Віктором Януковичем та українським прем'єром Миколою Азаровим. Потім Путін візьме участь у 7-му засіданні українсько-російського міжурядового комітету з питань економічного співробітництва. За результатами засідання очікується підписання близько 10 міждержавних угод.
 


 
Категорія: Гола правда | Переглядів: 461 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Ужгород: Цьогоріч організатори Параду наречених очікують більше 100 учасниць
Сегодня финальный матч Кубка Украины по футболу, в котором встретятся "Таврия" и "Металлург".
Україна допустить Росію до приватизації своїх стратегічних підприємств
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...