«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 06:27:38

Головна » 2011 » Лютий » 25 » Глава Дорожнього контролю: Замість того, щоб виписати штраф, даішники пропонують водіям придбати книжку



Глава Дорожнього контролю: Замість того, щоб виписати штраф, даішники пропонують водіям придбати книжку
12:32:50
 

Керівник правозахисної організації Дорожній контроль, активісти якої оприлюднили низку скандальних відео про службу співробітників ДАІ, Ростислав Шапошников повідомив, що зараз увагу його правозахисної організації привернули "схеми незаконного заняття бізнесом в Департаменті ДАІ".

"Зараз на нашому сайті публікується інформація про те, як Державтоінспекція, Департамент займаються бізнесом: публікує книжки і поширює насильницьким чином, щоб їх купували і водії, й інспектори на місцях. Таким чином, вони заробляють гроші", - повідомив Шапошников під час передачі Вечір з Миколою Княжицьким в ефірі ТВі.

"Якщо виникає якась зачіпка, то буває навіть, що (інспектори) пропонують не виписувати штраф, щоб купили книжку, оскільки їм ці гроші потрібно потім перераховувати на Київ. Це було і при Коломійцю, і при сьогоднішньому керівнику Департаменту ДАІ", - додав він.

Водночас, Шапошников розповів, що поки його організація проходить юридичну реєстрацію, Дорожній контроль працює у формі громадського проекту. Він наголосив, що Дорожній контроль є організацією волонтерів і працює на безоплатній основі. "Ми робимо все це безкоштовно. Кожна наша людина працює, а у вільний від роботи час займається дорожнім контролем. Це чиста громадянська діяльність, не пов'язана з фінансами і прибутком", - зазначив Шапошников в ефірі ТВі.

Крім того, він спростував думку про те, що його організація бореться з конкретним чиновником у МВС, щоб добитися його зсуву з посади. "Обговорювалася навіть думка, що я хочу стати міністром МВС і тому я почав працювати ... Насправді це не так. Коли я створював Дорожній контроль, таких ідей не виникало. Немає цілей політичних, це абсолютно громадянська діяльність", - запевнив він.

Нагадаємо, на початку тижня ЗМІ повідомили, що Управління Державтоінспекції в Полтавській області розробило Довідник для інспекторів дорожньо-патрульної служби, який містить поради, як слід поводитися інспектору при виникненні конфлікту з водієм.


Категорія: Україна | Переглядів: 401 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Янукович призначив Повалій своїм позаштатним радником
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Вчені стверджують, що кольорові сни бачать тільки шизофреніки
Количество разводов в Украине за первое полугодие 2010 года снизилось
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Практично всі готелі в Україні звільнено від сплати податку на прибуток на 10 років через Євро-2012
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...