«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 21:22:35

Головна » 2011 » Лютий » 8 » Яценюк вимагає садити депутатів у тюрму за голосування чужою карткою



Яценюк вимагає садити депутатів у тюрму за голосування чужою карткою
16:04:34
 
 
Лідер політичної партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк вимагає запровадити кримінальну відповідальність за порушення порядку особистого голосування народними депутатами України – до семи років ув’язнення.

Це передбачено проектом закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України", зареєстрованим у парламенті 8 лютого під номером 8086.

Законопроектом передбачено кримінальну відповідальність за використання картки іншого народного депутата або її дубліката при реєстрації та голосуванні за допомогою електронної системи (позбавлення волі від 5 до 7 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 5 років).
 
Крім того, Арсеній Яценюк вимагає запровадити кримінальну відповідальність за несанкціоноване втручання в роботу електронної системи голосування Верховної Ради, яке призвело до витоку, втрати, підробки, блокування інформації, спотворення процесу обробки інформації або до порушення встановленого порядку її маршрутизації (обмеження волі від 3 до 5 років, або позбавленням волі до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 2 років або без такого).

"Треба нарешті покінчити з практикою, коли десять депутатів голосують за 250. Коли провладна більшість не соромиться порушувати Конституцію. Коли представники партії регіонів спокійно кажуть, що зневажають закон, бо їм так зручно, коли суспільству нав’язується думка, що інакше неможливо. Інакше – можливо, так живе весь цивілізований світ. Депутатам слід нагадати, що їх обирають не як картку, а як особистість, яка несе персональну відповідальність перед виборцем. Інакше такий парламент можна просто розпустити. Кілька десятків депутатів трьома сотнями карток продовжили своє комфортне життя ще на півтора року. Завтра вони в такий же неконституційний спосіб змінять державний устрій чи віддадуть сусідам частину української території. За наругу над Конституцією має бути передбачена кримінальна відповідальність, якщо мораль в суспільстві не працює", - сказав Яценюк

http://24tv.ua

Категорія: Україна | Переглядів: 340 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Ученые выяснили, почему некоторые планеты движутся задом наперед
Опозиція замінує Раду, щоб не допустити двомовності в Україні
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
Сільвіо Берлусконі святкує 74-річчя
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...