«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 14.05.2024, 11:39:57

Головна » 2011 » Листопан » 24 » Як Україну з Європою "об’єднали"



Як Україну з Європою "об’єднали"
11:30:30
 
 
22 листопада, у День Свободи, на контрольно-пропускних пунктах в Ужгороді і Чопі Закарпатська організація партії «УДАР Віталія Кличка» провела акцію під назвою «Свобода – це Європа».

Більше двохсот людей зібралось на кордонах, аби символічно з’єднати стилізовані прикордонні стовпи України та Євросоюзу. Тим самим учасники акції хотіли продемонструвати, що Україна – це європейська держава, а українці – європейська нація.

Ключове гасло акції – свобода – це Європа, це європейські цінності та демократичні стандарти. Головне завдання, яке ставили перед собою організатори – закликати громадськість до євроінтеграції, відстояти права та свободи, що нівелює діюча влада, припинити повернення до тоталітарного режиму в Україні і тим самим наблизити її до ЄС.

Акція також проходила на контрольно-пропускних пунктах на кордоні з європейськими країнами у Львівській та Чернівецькій областях, в обласних центрах та Києві. На Закарпатті до неї долучились члени Ужгородської організації ветеранів України, студенти та всі прихильники проєвропейського руху.

Голова Закарпатського осередку партії «УДАР», член Політичної ради партії, Валерій Пацкан звернувся до всіх присутніх із закликом припинити утиски демократичних свобод в Україні та повернутися обличчям до Європи: «Кому як не нам, закарпатцям, краще знати, що таке Європа. Наша свобода ось тут, поруч, за цим парканом. Ми хочемо, аби європейська спільнота побачила, що в Україні є опозиційні політичні сили, котрі прагнуть зробити цю державу кращою. Ми маємо зробити все можливе, аби укласти угоду про асоціацію з ЄС, не забуваючи при цьому, що ми є самостійною нацією, яка повинна зберегти власну ідентичність».

До слова, лідер партії «УДАР» Віталій Кличко цього тижня матиме зустрічі у Брюсселі з комісаром Фюле, євродепутатами, чиновниками Єврокомісії, під час яких планує представити спільний меморандум, у якому представники громадських організацій висловлять свою точку зору щодо закону про вибори і те, як це впливатиме на європейські перспективи України. 

Джерело: http://zakarpattya.net.ua
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 394 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Самые лучшие современные кроссовки вредны для ног
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Военные спасли мужчину, пролежавшего 14 дней под завалами на Гаити
МВФ вимагає в України підвищити ціни на газ для населення на 75%
До 2100 року Земля нагріється більше, ніж передбачає Копенгагенська угода
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...