«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 18:05:55

Головна » 2012 » Вересень » 28 » Юлія Тимошенко підтримала Андрія Сербайла на виборах до Верховної Ради України



Юлія Тимошенко підтримала Андрія Сербайла на виборах до Верховної Ради України
08:37:54

Про це на прес-конференції повідомив народний депутат Андрій Павловський. Він зачитав листа, в якому лідерка Об’єднаної опозиції «Батьківщина» звертається до закарпатців з проханням віддати свій голос на парламентських виборах за кандидата-мажоритарника по виборчому округу №68 Андрія Сербайла.

«Звертаюсь до вас із проханням підтримати члена нашої команди, одного з лідерів «Батьківщини» на Закарпатті Андрія Сербайла. Ми працювали з ним в одній команді довгий час і він зарекомендував себе як мудра і працьовита людина, як серйозний і принциповий політик. Упевнена, що його досвід буде корисний в Українському парламенті і послужить на благо як Закарпаття, так і України загалом. Переконана, що ця людина займе гідне місце в лавах нашої парламентської команди», - йдеться у листі-зверненні Ю.Тимошенко до закарпатців і ужгородців.

Присутній на прес-конференції Андрій Сербайло сказав, що схвильований висловленою довірою і відчуває велику відповідальність як перед самою Тимошенко, так і виборцями. Зустрічі із громадянами в рамках передвиборчої кампанії, за словами пана Сербайла, надихають його та дають надію на перемогу опозиції. Однак, особливістю цьогорічної кампанії, на думку кандидата, є масове використання незаконних технологій. Окрім спеціальної «обробки» виборців для досягнення 30%-го голосування за провдадного кандидата, створюється підґрунтя для «правильного» підрахунку голосів після самих виборів. 

«Іде підготовка до реальної фальсифікації, іде тиск на представників зі складу дільничних виборчих комісій, які представляють нашу політичну силу Об’єднану опозицію з тим, щоб вони складали з себе відповідні повноваження», - зазначив А. Себайло і висловив вдячність членам комісій, а також журналістам, що пишуть про ці порушення, за їх громадянську позицію, принциповість і сміливість.

У свою чергу народний депутат від «Батьківщини»  Андрій Павловський, який у Верховній Раді очолює підкомітет з питань державного соціального страхування Комітету з питань соціальної політики та праці, зупинився більш масштабно на сучасних проблемах соціальної сфери України. «За результатами діяльності нинішнього Уряду, тепер будь-які реформи люди сприймають як якесь лихо чи біда, що знову їм загрожує», - відзначив Павловський.

 Реформа медицини – це закриття лікарень, освіти – скорочення шкіл і дитсадків. Так само у податковій сфері, коли після нововведень підприємці змушені закривати бізнес. Що стосується пенсій, тут взагалі ключове питання - як вижити на такий мізер. Андрій Павловський навів офіційні дані Федерації профспілок, згідно з якими прожитковий мінімум в Україні повинен становити не менше 2.5 тис. грн.

«Тобто мінімальна пенсія, щоб людина хоча б щось могла собі дозволити, повинна бути не менше 2 тис. грн.. Натомість пенсіонери отримують трохи більше 800. Перед виборами, щоб вони проголосували за регіоналів, їм додали 12 грн. А з листопада йде на 30-40% підвищення плати за комунальні послуги. От і виходить: дали 12 грн, а заберуть 200.  Це блюзнірство і знущання над пенсіонерами», - наголосив депутат.

Він повідомив, що від Об’єднаної опозиції вже вніс відповідний законопроект на розгляд Верховної Ради щодо обрахунку прожиткового мінімуму. Та формула, якою сьогодні користується Уряд, давно застаріла. Скажімо, товаром прожиткової необхідності там досі значаться гумові калоші. А про такий товар, як мобільний телефон чи абонентна плата за нього взагалі не вказуються. Крім того, востаннє прожитковий мінімум вираховувався 13 років тому, хоча Законом вимагається здійснювати таке обчислення кожні 5 років. Опозиція, з урахуванням інфляції і нестабільності гривні, пропонує прожитковий мінімум вираховувати щороку.

За словами Андрія Павловського, Об’єднана опозиція на вибори йде не з гаслами, а готовими законопроектами, які негайно потрібно реалізовувати. Ми повинні змусити економіку працювати на українців і, в першу чергу, забезпечити їх роботою, належними умовами праці і життя. А для цього потрібно припинити збагачувати клан Януковичів, а допустити до керма професіоналів.

«Ми повинні розуміти, що зараз буде вибір не між провладною Партією регіонів і, наприклад, опозиційною "Батьківщиною”. Це буде вибір, може в останній раз, у мирний спосіб шляху розвитку нашої країни: чи ми підемо в кримінальну Азіатчину, де влада передається за спадком від батька сину, чи ми повертаємося на європейський шлях розвитку з європейськими стандартами життя, в тому числі, і соціальними стандартами», - сказав Андрій Павловський.

Прес-служба Закарпатської Об’єднаної опозиції «ВО «Батьківщина»   

nedilya.at.ua

          

Категорія: Політика | Переглядів: 463 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
На Марсі знайшли залишки гігантського озера
Ученые выяснили, что склонность к азартным играм передается по наследству
В сибирских школах будут преподавать китайский язык
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...