«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 14.05.2024, 14:34:42

Головна » 2012 » Березень » 5 » Канадці взяли участь у семінарі, присвяченому розвитку сіл Закарпаття



Канадці взяли участь у семінарі, присвяченому розвитку сіл Закарпаття
11:47:00
 

У середу, 29 лютого, відбувся обласний семінар «Обґрунтування концепції комплексної програми розвитку сільських територій Закарпатської області». Участь у заході взяли заступник голови обласної адміністрації Володимир Гоблик, начальник головного управління агропромислового розвитку Іван Паук, в.о. начальника відділу землеустрою, охорони і моніторингу земель головного управління Держкомзему у Закарпатській області Ірина Хижняк, експерти Проекту PRISM, представники управлінь обласної адміністрації та райдержадміністрацій.

Семінар проходив у рамках реалізації ініціативи щодо розробки регіональної програми розвитку сільських територій, за підтримки Проекту розробки та впровадження публічної політики в Україні (PRISM), який фінансується Канадською агенцією міжнародного розвитку (CIDA) та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти (CBIE), - повідомили Закарпаття онлайн з Головного управління Держкомзему в Закарпатській області.

Вітаючи учасників семінару, заступник керівника краю Володимир Гоблик зауважив, – Наша мета – розробка середньострокової програми розвитку сільських територій на 2-3 роки. Тож маємо плідно попрацювати не тільки сьогодні, а й протягом року, аби надати обґрунтовані пропозиції щодо регіональної Програми обласній владі.

Корисним і цікавим було те, – відзначила в.о. начальника відділу землеустрою, охорони і моніторингу земель головного управління Держкомзему у Закарпатській області Ірина Хижняк, – що до обговорення Концепції комплексної програми Закарпаття було залучено різні управлінські структури, які мають безпосереднє відношення до розвитку сільських територій. Це дасть можливість врахувати притаманні лише Закарпаттю особливості, звичаї та традиції при розробці Програми.

Упродовж дня учасники заходу ознайомилися з дослідженнями та проектними засадами Концепції комплексної програми розвитку сільських територій Закарпаття, обговорили управлінську та комунікаційну схему виконання Програми, її цілі та напрями. Також мова йшла про Гендерні та екологічні аспекти формування Концепції. Уточнення соціальних та екологічних стандартів Концепції.
 

 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 379 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Военные спасли мужчину, пролежавшего 14 дней под завалами на Гаити
МВФ вимагає в України підвищити ціни на газ для населення на 75%
До 2100 року Земля нагріється більше, ніж передбачає Копенгагенська угода
Пищевые добавки придумали фальсификаторы продуктов
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...