«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 15.05.2024, 09:11:54

Головна » 2012 » Січень » 9 » Команда мукачівських атлетів перемогла на чемпіонаті з жиму лежачи



Команда мукачівських атлетів перемогла на чемпіонаті з жиму лежачи
15:51:15
 
 
Спортивний 2011 рік в Мукачеві завершувався сьомим відкритим чемпіонатом Закарпаття з жиму лежачи серед чоловіків і ветеранів без спеціального екіпірування. Оскільки чемпіонат був відкритим до Мукачева окрім власне атлетів із Ужгорода, Хуста, Перечина, Волівця і Мукачівського району приїхали і спортсмени зі Львова, Трускавця, Новояворіська, загалом майже п’ятдесят чоловік, серед яких було багато титулованих спортсменів.

А зібрав їх перед Новорічно-Різдвяними святами справжній ентузіаст цього виду спорту, голова міської федерації з пауерліфтингу, майстер спорту Іван Дрогобецький.

Серед атлетів у ваговій категорії до 74 кг. боротьба розгорнулася між ужгородцем Олександром Шляхтою, чемпіоном України і світу серед юнаків Євгеном Крисою і 7-разовим чемпіоном України, чемпіоном Європи і світу серед ветеранів, 53-літнім мукачівцем Ігорем Сметанським. У гострій боротьбі молодість узяла гору й переміг Олександр Шляхта. Його суперники підняли на 10 кілограмів менше (155 кг.) і за меншою власною вагою другим призером став Євген Криса. Наш земляк – третій.

У ваговій категорії до 83 кг. з результатом 190 кг. поза конкуренцією був рекордсмен України серед юніорів, майстер спорту зі Львова Роман Мартиненко. Срібну нагороду здобув мукачівець Євген Захаров, а третім був переможець цього турніру 2010 року Іван Ільницький з Мукачева.

Найкращий результат у категорії до 93 кг. продемонстрував неодноразовий чемпіон України у жимі лежачи серед ветеранів мукачівець Ернест Микуланинець. 63-річний львів’янин, багаторазовий рекордсмен і чемпіон України, чемпіон Європи і світу серед ветеранів, заслужений тренер України, майстер спорту міжнародного класу Ярослав Чала показав другий результат. На третю сходинку п’єдесталу пошани піднявся Володимир Фалетич з Мукачівського району. У ваговій категорії до 105 кг. переможцем і призерами стали відповідно мукачівець Василь Маєвський, Петро Олар з Трускавця і хустянин Михайло Кемінь.

Нікому із суперників у ваговій категорії до 120 кг. не залишив шансів на перемогу майстер спорту Іван Дрогобецький, піднявши рекордні для свого віку 210 кг. (на фото). Другим і третім призерами стали Юрій Секереш з Мукачівського району і Ярослав Ситар з Перечина.

У абсолютній ваговій категорії (більше 120 кг.) з фантастичним результатом 247,5 кг. став чемпіон кубка України 2011 року з боротьби сумо, неодноразовий чемпіон області, майстер спорту Євген Жеребак. Він випередив діючого чемпіона України майстра спорту із Новояворівська Михайла Невзорова. Треба відзначити, що результати, продемонстровані на цих змаганнях, були кращими, ніж на недавньому чемпіонаті України.

У загальнокомандному заліку перше місце заслужено завоювали атлети Мукачева, яких тренували Павло Зайцев, Іван Дрогобецький, Михайло Рошко, Ігор Сметанський. На другому місці львівська спортивна дружина і на третьому – команда Мукачівського району.

Учасники змагань і судді висловлюють вдячність спонсорам Сергію Семіляку, Роману Романюку, Євгену Микуланинцю, Михайлові Лукечі. Нагороди переможцям та призерам змагань вручав міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл. А на завершення усіх пригощали смаженим кабанчиком. 

Микола Сорокін, суддя змагань 


Джерело: www.mukachevo.net
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 581 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Сердце способно регенерировать клетки
Ужгородская сборная привезла “золото” с чемпионата Украины по классическому дартсу
Британские врачи рекомендуют лечить наркоманов героином
Офіційний курс валют на 22 червня
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...