«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 18.04.2024, 20:15:08

Головна » 2011 » Червень » 6 » Місячник «Відкрий волонтера в собі» зібрав допомогу на суму майже 300 тис. гривень



Місячник «Відкрий волонтера в собі» зібрав допомогу на суму майже 300 тис. гривень
12:10:39
 
 
Підбито підсумки проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста, який проходив з 04 квітня по 04 травня 2011 року під гаслом «Відкрий волонтера в собі».

В області в усіх медико-соціальних підрозділах обласної організації Товариства працювали пункти прийому різного виду допомоги від населення. Завдяки професійному підходу голів міськрайонних організацій Товариства до підготовчого етапу проведення місячника, підтримці голів первинних організацій Червоного Хреста та небайдужих громадян в Закарпатській області спільними зусиллями зібрано допомоги в натуральній формі на суму 273,2 тис.грн., що дало можливість Товариству надати допомогу 4880 чол. з яких: 184 чол. – діти-сироти, 607 чол. – багатодітні сім’ї, 2521 чол. – малозабезпечені, 509 чол. – інваліди різних груп, 1059 чол. – інші категорії (одинокі похилого віку, учасники ЧАЕС, ветерани ВВВ, донори, хворі на туберкульоз, тощо). 63 інваліди І-ІІ груп та малозахищені громадяни отримали грошову допомогу на суму 12,5 тис.грн. Підопічні отримали допомогу в лікарні та медико-соціальних підрозділах Товариства, гарячі обіди в їдальні Червоного Хреста, адресно на дому працівниками патронажної служби милосердя Товариства Червоного Хреста (118 працівників).

В рамках проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста працівниками Товариства проведено 147 різного напрямку акцій та заходів інформаційно-пропагандистського, гуманітарного та програмного напрямку роботи Червоного Хреста. Активно до проведення місячника залучилися волонтери Товариства різного віку, які допомагали в доставці, розфасовці зібраної допомоги в натуральній формі та проведенню інформаційно-пропагандистських заходів.
 
Проведено тренінгові показові навчання та ряд змагань по першій невідкладній допомозі, зустрічі та вшанування волонтерів, благодійні концерт та конкурсні програми, вшанування ветеранів ВВВ та учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, вшановано безоплатних донорів та організаторів донорського руху, інформаційно-пропагандистські заходи в організованих колективах та на площах міст області.

Найактивніше долучилися до проведення місячника педагоги та учні навчальних закладів, медики. Приємно відзначити й участь окремих організацій та установ різної форми власності, які активно співпрацюють з Червоним Хрестом (47 установ за окремим списком).

Від імені працівників Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста висловлюємо щиросердечну подяку усім, хто долучився до проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста. Добрі, благодійні справи вчинені для потребуючих хай повернуться Вам сторицею спонсори, благодійники, волонтери та просто громадяни. Дякуємо!

Голова Закарпатської обласної організації
Товариства Червоного Хреста України Іванна Сабо


Джерело: http://rionews.com.ua
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 431 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Парламент відхилив запит Яценюка про парламентські вибори у березні 2011 року
Завтра ФК "Закарпаття" підведе підсумки половини сезону 2010/2011
Погода у Закарпатті та Ужгороді 2 лютого
У результаті негоди в Україні залишаються знеструмленими 23 населених пункти
Українських лікарів у Лівії змушують працювати під дулами автоматів
Чехія висилає українських дипломатів
У наступну Раду потраплять комуністи і Тягнибок
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...