«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 14.05.2024, 06:18:28

Головна » 2011 » Грудень » 28 » На колегії обладміністрації говорили про здобутки року що минає і плани на наступний рік



На колегії обладміністрації говорили про здобутки року що минає і плани на наступний рік
12:32:29
 
 
Вчора під головуванням губернатора Закарпаття Олександра Ледиди відбулося засідання колегії обласної адміністрації, на якому підводили підсумки минулого року.

У засіданні взяли участь перший заступник керівника області Іван Бушко, заступники – Іван Качур, Володимир Гоблик, Антон Громовий та Володимир Приходько, а також перший заступник голови облради Володимир Закурений, начальники обласних управлінь.

На початку розглянули питання про загальнодержавну оцінку роботи обласної адміністрації за січень-вересень 2011 року. Так, Закарпаття покращило свої показники на 1 позицію, посівши у загальному рейтингу серед 27 областей 18-те місце. У порівнянні з 2010-м область покращила 18 із 35 показників. Зокрема, регіон лідирує за чисельністю приросту населення, посідає друге місце за рівнем оплати спожитих електроенергії та газу, та третє місце – за рівнем зменшення заборгованості до Пенсійного Фонду. Натомість, Закарпаття посідає останні місця серед інших областей за індексом продукції будівництва та обсягом реалізованої промислової продукції на одиницю населення. За деякими показниками загальнодержавного рейтингу, вважають обласні фахівці, область оцінювати об’єктивно не логічно. До прикладу, за кількістю створених ОСББ. Закарпаття не може конкурувати з великими регіонами, адже в області є всього кількасот багатоповерхівок. Про більш конкретні цифри можна буде говорити вже на початку наступного року, коли підведуть підсумки загальнодержавного рейтингу областей за весь 2011 рік. Щодо позитивних прогнозів, то обласні економісти очікують збільшення показників промислового виробництва на рівні 110%.

Другим розглянули проект Програми економічного та соціального розвитку області на 2012 рік. Програма складатиметься з 11 розділів. Серед них – пункти стосовно цілей та пріоритетів на 2012 рік, розвитку реального сектору економіки, підвищення якості життя людей, захисту навколишнього середовища тощо. Очікується 10-процентне збільшення інвестицій в основний капітал, завершення будівництва двох шкіл на 462 учнівські місця, семи дитсадків на 415 місць, двох лікарень на 206 ліжок. Заплановано ввести в експлуатацію 294,8 тис. кв. м. житла.

Наприкінці розглянули також Проект обласного бюджету на 2012 рік. Загальний обсяг доходів бюджету області прогнозується у сумі 2,178 млрд. грн. Головним джерелом надходжень загального фонду у наступному році залишатиметься податок з доходів фізичних осіб. Відтак, зазначив Олександр Ледида, своєї актуальності не втратить робота у напрямку легалізації зарплат. У цій сфері працюватиме спеціальна робоча група.

rionews.com.ua
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 360 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Ріо-де-Жанейро крокодили заповзають у двори місцевих жителів
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Самые лучшие современные кроссовки вредны для ног
У Китаї виявили новий вірус СНІДу, що передається через кашель
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...