«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 15.05.2024, 07:01:26

Головна » 2011 » Серпень » 1 » На шляхах Міжгірщини ведуться роботи у 8-ми населених пунктах



На шляхах Міжгірщини ведуться роботи у 8-ми населених пунктах
11:42:16
 

Про будівництво моста у центрі Прислопа, що тулиться у підніжжі однойменної полонини, тривалий час точились розмови на різних рівнях. Можливо, вони б так і повисли павутинням у повітрі, якби на теренах Срібної землі не втілювались в життя ініціативи губернатора краю Олександра Ледиди щодо забезпечення соціально-економічного розвитку населених пунктів віддаленої гірської глибинки.

Щонайперше, йдеться про зведення у сільській місцевості ряду спортивних споруд, підготовку культосвітніх і медичних закладів до роботи в осінньо-зимовий період і, звичайно, виконання програмних наміток з розвою Міжгірщини до 2015 року.

Ці ініціативи керівника краю О. О. Ледиди мають логічне продовження й на теренах Міжгірщини. Оскільки керівництво району на чолі з головою РДА Василем Щурем прагне максимально використати весняно-осінній період з повною напругою в будівельній галузі, то й не дивно, що Верховина сьогодні майже нагадує суцільний будівельний майданчик. А Василя Михайловича щодня можна побачити на місці зведення об’єктів соціально-господарського призначення та туристичної інфраструктури.

На шляхах Міжгірщини сьогодні під його безпосереднім контролем ведуться роботи у восьми населених пунктах як Тереблянської долини, так і ареалу р. Ріка. Стосовно моста у Прислопі на сьогоднішній день можна сказати тільки те, що він таки буде побудований силами будівельників ТДВ "Загалшляхбуд”, директором якого є В. П. Коліда.

Оскільки сільським головою Прислопа Михайлом Болеханом зроблено все можливе, щоби віднайти кошти в сумі 10 тис. грн. на виготовлення ПКД, а керівництво району на чолі з В. М. Щурем — на придбання будматеріалів і виконання БМР за державні гроші, тож, звісно, що даний об’єкт має бути зданий у чітко визначені строки. В черговий раз тут знову побував голова райдержадміністрації, щоби наочно пересвідчитись, чи вкладаються в графік будівельники ТДВ "Загалшляхбуд” на чоло з виконробом Тимофієм Микитчаком. Адже обсяг робіт належить виконати чималий — протяжність шляхопроводу становить 12 погонних метрів. Та й ще бокові підпірні стінки обладнати треба. І все-таки мосту у Прислопі бути, бо ця справа на контролі у керівництва району.
 
Василь БЕЛЕНЬ.
Джерело: http://karpatnews.in.ua
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 398 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Военные спасли мужчину, пролежавшего 14 дней под завалами на Гаити
Сердце способно регенерировать клетки
Ужгородская сборная привезла “золото” с чемпионата Украины по классическому дартсу
Британские врачи рекомендуют лечить наркоманов героином
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...