«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 00:19:06

Головна » 2011 » Липень » 7 » На Закарпатті та Львівщині тривають практичні заняття з бойової підготовки сухопутних військ



На Закарпатті та Львівщині тривають практичні заняття з бойової підготовки сухопутних військ
12:51:14
 
 
У військових частинах 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України тривають практичні заняття з бойової підготовки.

Так, на Закарпатті військовослужбовці окремого гірсько-піхотного батальйону 128-ї окремої механізованої бригади здійснили вихід на Ужгородську ділянку полігону для проведення занять з вогневої, спеціальної, тактико-спеціальної, гірської та технічної підготовки.

Особливу увагу підлеглих командир окремого гірсько-піхотного батальйону підполковник Олександр Зима звернув на заходи безпеки під час виконання вправ стрільб з бойових машин піхоти.

Також на Ужгородській ділянці полігону з військовослужбовцями танкового батальйону 128-ї окремої механізованої бригади під керівництвом командира цього підрозділу підполковника Олександра Паламарчука проводяться практичні заняття з виконання вправ стрільб з озброєння бойових машин, стрілецької зброї та заняття з тактичної підготовки.

Як зазначив заступник командира 128-ї окремої механізованої бригади підполковник Віктор Нагайко, за тиждень до виходу підрозділу в поле було проведено повномасштабну підготовку документів, особового складу, озброєння і військової техніки, навчально-матеріальної бази.
– Наприкінці минулого тижня проводився попередній огляд готовності, а 4 липня – остаточний стройовий огляд та переміщення військовослужбовців на полігон для підготовки озброєння та військової техніки до проведення занять, – повідомив офіцер.

Крім цього в пункті постійної дислокації 128-ї окремої механізованої бригади проводяться теоретичні заняття з вогневої, тактичної, технічної та спеціальної підготовки з особовим складом окремого механізованого батальйону та розвідувальної роти.

У той же час, на навчально-тренувальному комплексі 24-ї окремої механізованої бригади "Вербляни”, що розташований на Міжнародному центрі миротворчості та безпеки у Львівській області, проводяться практичні заняття з різних видів підготовки з військовослужбовцями танкового батальйону.

За словами заступника командира 24-ї окремої механізованої бригади підполковника Володимира Яцківа, протягом польового виходу з управлінням танкового батальйону будуть проведені практичні заняття з метою перевірки знання положень курсів стрільб та вимог заходів безпеки під час їх проведення. Крім того, військовослужбовці складуть залік з розбирання-збирання АК-74, спорядження магазину набоями, потренуються в одноманітності прицілювання і діях зі стрілецькою зброєю під час стрільби.

Варто наголосити, що до занять з бойової підготовки у військових частинах 13-го армійського корпусу цього тижня залучено майже три сотні військовослужбовців, які проживають на полігонах та майже сотня тих, які підвищують свої знання та навички на території військових частин.

Виходи на полігони у військових частинах 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України завершаться 8 липня.

Прес-секретар 13 армійського корпусу майор Віктор Шубец
 
Джерело: http://rionews.com.ua
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 394 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Ученые выяснили, почему некоторые планеты движутся задом наперед
Опозиція замінує Раду, щоб не допустити двомовності в Україні
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
Сільвіо Берлусконі святкує 74-річчя
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...