«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 00:33:37

Головна » 2011 » Вересень » 25 » Найвпливовіша людина Закарпаття вирішує питання одним дзвінком



Найвпливовіша людина Закарпаття вирішує питання одним дзвінком
08:19:23

В Ужгороді презентували рейтинг «ТОП-100. Впливові люди Закарпаття-2011».


Як передає кореспондент УНІАН, першу позицію обіймає екс-голова Конституційного суду України Андрій СТРИЖАК, другу сходинку - міністр з надзвичайних ситуацій України Віктор БАЛОГА, а третю - голова Закарпатської ОДА, очільник Закарпатської обласної організації Партії Регіонів Олександр ЛЕДИДА. Четверта позиція у голови наглядової ради ЗАТ «Єврокар» Олега БОЯРИНА, п’ята – в американського мільярдера, бізнесмена, вихідця із Закарпаття Алекса РОВТА.


До рейтингу, крім бізнесменів та політиків, увійшли також культурні та громадські діячі краю, спортсмени, правоохоронці, науковці, лікарі. У першій двадцятці, зокрема, владика, відомий діяч греко-католицької єпархії Мілаш ШАШІК та екс-мер Ужгорода, який балотувався навіть на посаду Президента України, Сергій РАТУШНЯК.


Як зауважив під час презентації керівник проекту Михайло НОСА, рейтинг впливовості визначали за результатами експертного опитування, в якому взяли участь провідні експерти, зокрема політологи, соціологи, політики, громадські діячі, представники бізнесу, читачі газети, журналісти.

За його словами, при формуванні рейтингу також брали до уваги статус учасників у владі і політиці, їхній контроль над бізнес-структурами чи важливими інфраструктурними об’єктами, а також їхні родинні та особисті зв’язки як засіб впливу і лобіювання інтересів.


Сам рейтинг вийшов у світ у вигляді повнокольорового глянцевого видання. До кожної позиції додано пояснення, чому саме та чи інша людина займає саме таку сходинку в рейтингу. Приміром, про А.СТРИЖАКА написано так: «Телефонним дзвінком він може розв’язати такі питання, які іншим впливовим особистостям не під силу вирішити, залучаючи навіть весь арсенал своїх зв’язків». 


Або щодо Віктора БАЛОГИ: «…як куратор Закарпаття в Кабміні впливає на різні політичні призначення, вирішує питання бюджетних надходжень до Закарпатської області, очолює низку урядових комісій, діяльність яких безпосередньо впливає і на розвиток області».


Довідка УНІАН. Рейтинг «ТОП-100. Впливові люди Закарпаття-2011» є спеціальним випуском газети «Неділя», яка видається в Закарпатті з 2003 року. Цьогорічний рейтинг є п’ятим поспіль спецпроектом, який реалізовує видання.



Категорія: Закарпаття | Переглядів: 656 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Сердце способно регенерировать клетки
Для боротьби зі спекою в офісі винайшли охолоджувачі сідниць
ЕС потратил 14 млн. евро на на доказательство пользы фруктов
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...