«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 09:43:35

Головна » 2011 » Червень » 28 » Організатори з Парадом наречених впоралися, а міська влада туристичним потенціалом міста не переймалася



Організатори з Парадом наречених впоралися, а міська влада туристичним потенціалом міста не переймалася
15:51:50
 

Широко розрекламований у всіх можливих ЗМІ четвертий парад наречених нарешті відбувся. Як і запевняли організатори напередодні, все було більш впорядковано, організовано та продумано, ніж у попередні роки. Урочиста хода сотні наречених виглядала феєрично, а фотосесії учасниць та весільні кортежі вражали винахідливістю.

Головним нововведенням цьогорічного параду було його розташування – головний майданчик було встановлено на площі Поштовій. Один із організаторів Параду наречених Сергій Денисенко поділився враженнями від заходу з сайтом KarpatNews.in.ua. «З точки зору організації – це був найважчий парад з-поміж усіх попередніх.
 
Весь час випливали якісь нюанси, які від нас зовсім не залежали. Кілька моментів, з якими довелося стикатися у процесі підготовки нас просто шокували. Ми зробили свято для міста, не переслідуючи жодних меркантильних цілей. Однак весь час ми натикалися на якісь безглузді перепони. Зокрема, вже під час урочистої частини на площі Поштовій у нас постійно вибивало електрику, хоча ми заплатили Обленерго за її підключення та використання. Зізнаюся, що всі попередні роки такі витрати брало на себе місто, це вперше нам довелося платити за електроенергію з власної кишені. Глобально – результатом проробленої роботи ми задоволені, негативу я не чув ні від журі, ні від учасниць, ні від фотографів. Однак, якщо б зараз мені запропонували провести ще один парад – я б, напевно, відмовився» - зауважив Сергій.

За кілька місяців до Параду наречених представники туристичної індустрії наголошували на тому, що до Ужгороду з’їдуться кілька тисяч туристів. Зрештою, обласний центр дійсно цими вихідними прийняв чимало гостей. Втім, не зважаючи на заздалегідь проанонсований та погоджений з владою масовий захід, в місті спостерігалася неймовірна кількість жебраків, волоцюг та малолітніх ромів. Традиційно – жодного патрульного міліціонера в полі зору не було. Групи туристів, яких екскурсоводи приводили до Пішохідного мосту, змушені були обходити хворих бомжів, яких ніби навмисно привели в центр саме в цей день. Вражає дисонанс – поки одна категорія ужгородців старанно працює над створенням якісних туристичних приводів, інші – не проявляють жодної цікавості до туристичного обличчя міста. 

Джерело: http://karpatnews.in.ua
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 373 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Комплекс робіт на Солотвинському солеруднику буде здійснений впродовж 1 - 2 років
Україна вшановуватиме пам’ять жертв голодоморів чотири дні
Лолита выходит замуж в четвертый раз
Санта-Клаус учит детей обжорству и вождению в пьяном виде
Боярская вернулась к женатому и потеряла бабушку
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Україна посіла четверте місце у світі за кількістю пусків ракет
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...