«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 14.05.2024, 05:50:19

Головна » 2011 » Вересень » 30 » Помер журналіст Іван Чоповдя



Помер журналіст Іван Чоповдя
16:53:03

У четвер, під ранок, на 57-му році життя зупинилося велике і добре серце нашого колеги — Івана Чоповді, першого заступника головного редактора «Новин Закарпаття».


В останні 5 місяців він важко хворів, але ми до останнього вірили, що ось-ось усе минеться і він повернеться. Першим, як завжди, з'явиться на роботі, привітною усмішкою і жартами зустріне кожного, зарядивши позитивною енергією на весь день. І навіть коли про його здоров'я стали надходити  зовсім тривожні звістки, ми продовжували сподіватися бодай на чудо. А тепер бачимо — і його не сталося.


Він народився в перший день Різдва 1955 року в селі Рокосово Хустського району. Там же закінчив середню школу і обрав собі подальшу дорогу — журналістику. Господь не обділив талантом, тому легко вступив до одного з найпрестижніших вузів країни — на факультет журналістики Київського державного університету ім. Т.Г.Шевченка.


Після його закінчення все своє подальше життя Іван Юрійович присвятив регіональній пресі. Спершу працював у "Молоді Закарпаття" завідуючим відділом, відповідальним секретарем, заступником головного редактора, а відтак, з дня створення і дотепер, у "Новинах", де став заслуженим журналістом України.


Редакція "Новин закарпаття" за 20 років перетворилося у його другу домівку. Коли хворів, не раз зізнавався, що робота вже йому сниться. А нам так хотілося, аби це був віщий сон. Але цього не сталося і вже, як не гірко це усвідомлювати, не станеться ніколи.


Сумно. Нестерпно боляче. І не зрозуміло, чому від нас так рано йдуть люди, які нам так потрібні. Ще важче, розуміємо, нині дружині Івана Юрійовича — Ельвірі Павлівні, його матері, якій доводиться пережити найгірше — смерть свого сина, рідним і близьким, для кого він був сонцем, тепла якого, здавалося, вистачало на всіх.


І ось воно зайшло. Але Іван Юрійович пішов від нас, залишивши після себе світлу і добру Пам'ять, яка у різних життєвих ситуаціях, переконані, не раз допомагатиме нам вирішувати великі і малі проблеми. Але, на жаль, уже без нього...

Прощання з Іваном Чоповдею відбудеться у суботу,  1 жовтня, о 12.00, в Ужгороді, вул. Лелекача, 6 (Радванка).

nedilya.at.ua




Категорія: Закарпаття | Переглядів: 563 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Ріо-де-Жанейро крокодили заповзають у двори місцевих жителів
В Дубае открылся высочайший отель в мире
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Самые лучшие современные кроссовки вредны для ног
У Китаї виявили новий вірус СНІДу, що передається через кашель
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...