«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 14.05.2024, 20:59:17

Головна » 2011 » Жовтень » 27 » Про Закарпаття написали у швейцарській газеті



Про Закарпаття написали у швейцарській газеті
10:06:36
 
 
Газета «Neue Züricher Zeitung» з Цюріха (Швейцарія) опублікувало на німецькій мові статтю про можливості відвідування українських Карпат разом з посиланням на англомовний матеріал «Закарпатська область» Сайту розвитку туризму в Україну UkraineCityGuide.com. Про це повідомила співзасновник сайту UkraineCityGuide.com Наталії Матковська.

Свій матеріал під назвою "Готуйся до джунглів. Українські Карпати - дикі, незаймані і далеко" швейцарське видання "Neue Züricher Zeitung" почало з розповіді місцевої жительки, яка народилася в Австрії, пішла в школу в Чехословаччині, вийшла заміж в Угорщині, працювала в Радянському Союзі, а тепер живе в Україну, не залишаючи при цьому рідного села.

"В Європі існує не так багато місць, де подібна історія мала б місце. Карпати є одним з них. Цей куточок Європи практично не відомий, хоча географічно розташований в самому центрі континенту", - такими словами журналісти з Цюріха закінчують розповідь мешканки Закарпаття.

Реалістична публікація швейцарців, в якій поетична краса незайманих Карпат межує з важкою життям місцевих жителів і складною інфраструктурою, підкріплена порадами, як краще дістатися в це дивовижне місце.

На завершення матеріалу газета "Neue Züricher Zeitung" розмістила пряме посилання на англомовний матеріал "Закарпатська область" Сайту розвитку туризму в Україну UkraineCityGuide.com.

"Нам приємно, що написаний в Херсоні матеріал про Закарпаття для створеного в Херсоні інтернет-сайту потрапив на сторінки газети одного з найбагатших міст світу - Цюріха. Значить, ми не даремно працюємо на благо розвитку туризму Україна та її іміджу ", - коментує PR-менеджер Україна порталу UkraineCityGuide.com Жанна Кобилінська факт публікації.

"Газета" Neue Züricher Zeitung "є одним з більш, ніж 3-х тисяч ЗМІ 15-ти країн світу, в які я посилала особистий лист з повідомленням про
існування UkraineCityGuide.com і нашої готовності сприяти в підготовці матеріалів про Україну.

Також ми отримали відповіді від швейцарського телеканалу "Telezueri", газети з Нідерландів "Dagblad Tubantia", ірландських радіо "Ocean FM" і газети "Foinse", Новозеландського видання "Educational Gazette", австрійського журналу "Reiseaktuell", а також цілого ряду ЗМІ з Росії, Польщі, Канади. Ми продовжуємо вести спокійне і методичну роботу в даному напрямку, зокрема в ці дні даємо знати про себе сотням ЗМІ Сполучених Штатів ", - додає Жанна Кобилінська.
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 480 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Военные спасли мужчину, пролежавшего 14 дней под завалами на Гаити
МВФ вимагає в України підвищити ціни на газ для населення на 75%
До 2100 року Земля нагріється більше, ніж передбачає Копенгагенська угода
Сердце способно регенерировать клетки
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...