«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 02:10:18

Головна » 2011 » Лютий » 21 » Розмова з країною: Влада стверджує, що заздалегідь підготовлених питань до Януковича не буде



Розмова з країною: Влада стверджує, що заздалегідь підготовлених питань до Януковича не буде
10:53:14
 

25 лютого, в річницю інавгурації, Президент Віктор Янукович проведе тригодинний телеміст. Як з'ясувала Газета по-киевски, питання в ефір надійдуть з 16 точок країни.

У Києві ця точка - сміттєспалювальний завод на Харківському масиві.

Майданчики для спілкування у кожному місті, за даними джерел, обрано відповідно до актуальності обговорюваної теми для регіону.

Наприклад, з Єнакієвого, батьківщини Президента, питатимуть про вугільну промисловість. А киянам як найбільш актуальну, схоже, запропонували тему забруднення навколишнього середовища та комунальних бід.

Репетиція заходу відбудеться на підготовлених майданчиках за день до телемосту. За інформацією видання, на кожному з майданчиків буде присутній мінімум один "підготовлений" глядач - на випадок неадекватності присутніх.

Організатори сподіваються, що за три години спілкування Віктор Янукович встигне відповісти на 40-60 питань. Декілька з них - від інтернет-користувачів. На одне запитання відводиться близько трьох хвилин.

Експертами в організації імітаційних президент-шоу по праву вважаються росіяни: саме вони першими запустили таку форму "спілкування" Володимира Путіна з народом, яка максимально демократична за формою і гранично автократична по суті, зазначає газета.

При цьому, як зазначає Газета по-киевски, імітаційний характер бесіди а-ля Путін відразу знімає питання про те, як тут справи з демократією: погано.

"Ніхто не піде на ризик нарватися на різке і неприємне питання, а відповідь на питання, заздалегідь підібране у прямому ефірі, відрізняється від запису монологу, прочитаного з папірця, лише тим, що тут не можна зняти скільки завгодно дублів. Ну і до чого тоді цей цирк? У Росії зрозуміло навіщо: там національний лідер ширяє над боярами і навіть, як зараз, над чинним президентом і демонструє: "я зверху бачу все!" Прямий ефір як би освіжає для народу цей образ жорсткого, але справедливого вождя. Нам-то це навіщо?", - зазначає видання.

Приблизно 22 лютого в кожну з 16 точок виїде журналіст, щоб оглянути місце зйомки. Міську владу вже повідомили, але деталей вона поки не знає.

У Сумській обладміністрації Газете ... підтвердили, що відповідний захід у них готується:

"Швидше за все, це відбудеться в Путивлі, - сказала Газете ... Тетяна Тітаренко, керівник прес-служби Сумської обладміністрації. - Адже Путивль - це місця партизанської слави, історико-культурний комплекс. Питання, швидше за все, будуть задаватися за двома темами - історико-культурній і про розвиток турбізнесу".

Роксолана Шейко, начальник прес-служби Львівської обладміністрації, розповіла, що для телемосту в центрі Львова встановлять великий екран. "Він буде навпроти Оперного театру. Ми постараємося, щоб у цій програмі взяли участь якнайбільше людей, щоб вони могли почути відповіді на свої питання. Коло тем заздалегідь не обговорюється", - зазначила Шейко.

У Кіровоградській ОДА заявили, що теми для питань поки не обговорювали. "Але, оскільки наше місто стоїть на урані, швидше за все питання будуть торкатися цієї теми", - сказала керівник прес-служби Кіровоградської ОДА Євгенія Шустер. За її словами, екран буде встановлено в центрі, на площі Кірова.

Рік тому найпопулярнішими питаннями до Президента стали:

- Скажіть, будь ласка, скільки нам (простим людям) треба вам заплатити, щоб ви разом з усіма депутатами, міністрами, чиновниками назавжди виїхали за кордон і не заважали Україні нормально розвиватися?

- Як прожити на пенсію в 600 гривень?

- Навіщо Президент управляє країною, якщо душа лежить до бджільництва?

- Чи пробували ви коли-небудь Мівіну?

Як повідомлялося, 25 лютого, в річницю інавгурації, Президент України Віктор Янукович візьме участь у телепроекті "Розмова з країною".
 
Категорія: Україна | Переглядів: 410 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Ученые выяснили, почему некоторые планеты движутся задом наперед
Опозиція замінує Раду, щоб не допустити двомовності в Україні
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
Сільвіо Берлусконі святкує 74-річчя
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...