«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 15.05.2024, 10:35:32

Головна » 2011 » Серпень » 5 » Що закарпатська влада зробила з обіцяного?



Що закарпатська влада зробила з обіцяного?
12:25:06
 
 
Кілька місяців тому обласна влада пообіцяла до 20-тої річниці незалежності України відкрити, реконструювати двадцять стратегічних об’єктів краю. Про те на якому етапі перебуває цей процес розповів в.о. голови Закарпатської ОДА Іван Бушко.

Особливу увагу обласна влада приділяє Ужгороду – місту, яке, повинно бути візитівкою нашого краю

— Скільки на сьогоднішній день введено в експлуатацію об’єктів?

— Нині в області їх відкрито вже шість. На «підході» – ще 14 об’єктів. У цьому контексті особливу увагу обласна влада приділяє Ужгороду – місту, яке, повинно бути візитівкою нашого краю. В обласному центрі нині проходить реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 зі словацькою та українськими мовами навчання. Загальна його вартість – понад 11 мільйонів гривень. Також в Ужгороді буде введено в експлуатацію котельню у спорткомплексі «Юність» та облаштовано прилеглу до нього територію. Загалом це обійдеться обласному бюджету в 3 мільйони гривень. На 20 серпня заплановано відкриття реконструйованого стадіону «Спартак». Цього дня на ужгородців чекає не лише урочисте відкриття оновленої спортивної споруди, але й насичена святкова програма, приурочена 110-ій річниці проведення в місті над Ужем першого футбольного матчу. Відзначу також, що на стадії завершення перебувають і будівельні роботи в Закарпатському обласному художньому музеї ім. Бокшая.

— Значна кількість об’єктів зосереджена в Ужгороді. Чим пояснюється така увага до обласного центру, адже минула влада не переймалася так Ужгородом?

Ужгородські об’єкти – стратегічні. Ужгород – найбільше місто в області, і звичайно ж – обласний центр, тобто обличчя краю. Не варто сюди прив’язувати політику.
 
Обласний центр повинен бути під пильною увагою обласної влади – це аксіома.

Проводимо капітальний ремонт вулиці Минайської в Ужгороді

— Як відбувається контроль за виконанням робіт?

— Відповідальними за введення в експлуатацію об’єктів в обласному центрі здебільшого є управління обласної адміністрації: управління культури, молоді і спорту, освіти і науки та капітального будівництва. Неодноразово ми вже проводили наради по 20-тиріччю та веденню в експлуатацію цих об’єктів, де детально обговорюється стан проведення робіт.

— За клопотами про ці об’єкти чи тримає влада на контролі вирішення інших не менш важливих для області питань?

— Звичайно. 20-та річниця ж мине, але треба і до навчального, опалювального сезонів готуватися, реконструювати дороги. До прикладу, нині ми проводимо капітальний ремонт вулиці Минайської в Ужгороді. Попередньо на ремонт цієї дороги обласним бюджетом було виділено понад 3,8 мільйони гривень. Нині з додано ще 1,5 мільйони. Сподіваємося вже в серпні здати й цей об’єкт. Окрім того, докладаємо всіх зусиль, щоб цього року область повністю позбавилася залежності від централізованого теплозабезпечення. Обласна влада тримає на контролі виділення коштів на індивідуальне опалення у достатньому обсязі. Зокрема, 12 серпня відбудеться сесія обласної ради, під час якої депутати вирішуватимуть питання фінансування встановлення систем індивідуального опалення. В Ужгороді все ще є актуальним переведення бюджетних установ на автономне опалення. То ж до настання холодів, впевнений, область повністю перейде на автономне опалення.
За матеріалами Прес-центру ОДА 

Джерело: http://rionews.com.ua
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 421 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Сердце способно регенерировать клетки
Для боротьби зі спекою в офісі винайшли охолоджувачі сідниць
ЕС потратил 14 млн. евро на на доказательство пользы фруктов
В Украине будет адская жара еще 10 дней
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...