«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 06:04:54

Головна » 2009 » Листопан » 16 » Скандального майора Димовського звинуватили у вбивстві



Скандального майора Димовського звинуватили у вбивстві
11:56:19
Майора міліції з Новоросійська Олексія Димовського, який прославився скандальним відеозвереннням до прем'єра Росії Володимира Путіна, звинуватили у вбивстві.

За твердженнями матері хлопця, затриманого майором у січні 2008 року, її син помер після тортур на допитів у СІЗО.
58-річна Анастасія Врітова заявила, що майор Димовський причетний до смерті її сина. Вона розповіла, що Димовський затримав Андрія Врітова за звинуваченням у поширенні наркотиків.
На допиті Андрія сильно побили, і саме ці травми спровокували набряк мозку, що став причиною смерті затриманого в СІЗО. Врітова впевнена, що її син був невинний, а пакет з марихуаною йому підкинули.
Тепер на хвилі загальноросійського інтересу до майора мати вимагає розплати.
"Безсоромний! Як у нього нахабство вистачило виступати. Я сама чула, стоячи під дверима його кабінету, як кричав від болі мій син, якого по-звірячому бив цей покидьок. Коли я побачила свого Андрія після допиту - його трясло від болю і страху. А коли мені дозволили підійти до нього, він прошепотів тільки одне: "Мамо, благаю, заплати їм 500 тисяч, щоб мене відпустили!", - розповіла Врітова журналістам.
Зі свого боку, представник Димовського Вадим Карастильов вважає ці звинувачення цілком закономірними, оскільки, за його словами, зараз робляться спроби спаплюжити ім'я Димовського.
"Що стосується конкретно цього випадку, скажу, що Анастасія Панайотова цілий рік оббивала відомчі пороги, і їй скрізь було відмовлено. Буде надзвичайне цікаво, якщо нарешті правоохоронці зацікавляться цією справою тепер, що цілком імовірно, і порушать кримінальну справу. До речі сказати, коли Димовському надавали чергове звання, його робота командуванням була визнана задовільною, а він – гідним майорського звання", - сказав Карастильов.
Нагадаємо, раніше колеги майора також звинуватили його в наклепі і роботі на американців за гроші. У Раді Федерації Димовського звинуватили в паскудній поведінці, а в лікарні, де він лікувався, заявили про його "неадекватну поведінку". Тещу майора Димовського звинуватили у здирництві, а братові, як розповів сам міліціонер, погрожували.
Про майора міліції з Новоросійська Олексія Димовського заговорили тиждень тому, коли він розмістив в інтернеті перше відеозвернення, в якому заявив про факти корупції в органах міліції і закликав владу навести порядок. Майор зажадав особистої зустрічі з Володимиром Путіним, на якій обіцяв розкрити й інші факти правопорушень в органах.
У Димовського вже з'явилися послідовники: про злочини в середовищі міліціонерів через YouTube почали розповідати й інші російські правоохоронці, щоправда, в основному вже колишні.
 
 
Категорія: Гола правда | Переглядів: 446 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Сердце способно регенерировать клетки
Для боротьби зі спекою в офісі винайшли охолоджувачі сідниць
ЕС потратил 14 млн. евро на на доказательство пользы фруктов
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...