«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 14.05.2024, 04:34:15

Головна » 2011 » Листопан » 15 » У 2012 році українцям прогнозують 51 "чорний день"



У 2012 році українцям прогнозують 51 "чорний день"
11:25:48
 
 
На Україну і світ в 2012 році може чекати 51 "чорний день", йдеться у "календарі виживання", складеному народним синоптиком з Дніпропетровська Валерієм Некрасовим.

У цьому календарі щомісяця виділяються дати, в які найбільш вірогідні природні катаклізми та стихійні лиха, аварії, травми і нещасні випадки, пише газета "Сегодня".
Свої розрахунки Некрасов засновує на зміні активності Сонця і гравітації Місяця. За кількістю потенційно "аварійних" днів 2011 і 2012 роки вийшли приблизно схожими, каже синоптик, але в свіжому календарі він вперше прогнозує новий вид "чорних дат" - дні, коли зростає неврівноваженість людей і ризик отримати стрес.

У такі дні Некрасов радить стримати навантаження і заспокоїтися. Також синоптик відзначає "день особливої ​​небезпеки", коли можливі великі катаклізми та стихійні лиха - в 2012-му це буде 22 березня (у цьому році було 23 березня, проте нічого суперстрашного в цей день не відбулося, тільки померла актриса Елізабет Тейлор – прим. ред.).
Сам автор же впевнений, що "календар виживання" треба переглядати так само, як і щоденний прогноз погоди – на його думку, "це допоможе зберегти нерви, здоров'я, а часом і життя".

Його колега з Луганська Леонід Горбань теж працює зараз над аналогічним прогнозом на 2012 рік - каже, хоче зрозуміти, що в ньому такого нестандартного, що викликає масу чуток про кінець світу.

Горбань також зробив розрахунок, якою буде погода взимку. За його прогнозом, вона прийде вже в другій половині цього місяця - кінець листопада буде морозним і сніжним, а сама зима - з частими перепадами температур.

"Тільки в грудні вона різко піде тричі в мінус та двічі - в плюс. А цілих два тижні з 27 грудня по 11 січня взагалі буде плюсова температура", - спрогнозував народний синоптик.

Фахівці Гідрометцентру теж говорять про мінливу зиму, з частими відлигами і похолоданнями.

"Снігового покриву, який би лежав всю зиму, не буде", - стверджує керівник служби Микола Кульбіда. У своїх прогнозах вчені ґрунтуються на тенденціях останніх років. "Можна розраховувати на теплу зиму. Ми припускаємо, що середня температура буде вище норми. Наприклад, середня температура в січні по країні - мінус 3-6 градусів, а цього року, вважаємо, буде тепліше на один-два градуси", - зазначив Кульбіда.

Про зв'язок змін сонячної або місячної активності і психічного стану людини вченим відомо давно, прокоментував психолог-консультант Олексій Васильєв. Наприклад, вони точно знають, що в повний місяць загострюються психічні захворювання.

"Але питання в тому, наскільки компетентні народні синоптики пророкувати такі явища, адже для цього потрібне спеціальне обладнання, яким володіє, наприклад, Американський центр вивчення космічних явищ, який прогнозує рівень сонячної радіації", - додав експерт.
 
Джерело: http://tsn.ua
Категорія: Україна | Переглядів: 378 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Ріо-де-Жанейро крокодили заповзають у двори місцевих жителів
В Дубае открылся высочайший отель в мире
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Самые лучшие современные кроссовки вредны для ног
У Китаї виявили новий вірус СНІДу, що передається через кашель
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...