«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 07:36:35

Головна » 2011 » Липень » 18 » У "Деці в нотаря" відсловоблудили на повну



У "Деці в нотаря" відсловоблудили на повну
10:42:55
 
 
Не зважаючи на затяжний початок, "Карпатський словоблуд-2011" все-таки відбувся. Відкрив фестиваль його організатор Павло Чучка, який виступив з веселим вітальним словом.

Далі ведучий Олександр Мерявчик запросив на сцену команду КВН "От фонаря" або, як вони себе назвали, "До лампочки". Після них кавеенили гості з Івано-Франківська — команда "Хлопці за викликом". Слідом за ними виступили мукачівська "Безумная молодежь", які між своїми жартами повідомили, що "буваває таке — дідо пройшов дві війни, а отруївся сливами".

Естафету гумору перейняв відомий закарпатський тамада Василь Маровдій, який на завершення свого виступу побажав: "Смійтеся на здоров'я, бо відсутність гумору — це страшний діагноз".

Наступними на сцену вийшли господар фесту Павло Чучка і музичний колектив "Los Diablos" з Радванки. Після захопливої історії створення та формування колективу, хлопці в справжніх мексиканських сомбреро заграли свою музику. Після запальних "латино-американських" мотивів зазвучали закарпатські пісні гурту "Рокаш".

Команда КВН "Тяп-Ляп" показала свої найкращі мініатюри і жарти. А одразу після них на сцені з'явився творчий колектив "Но позерай" з номером про Ласло Гейзовича Кванту.

Творчі виступи перервав невеликий інтерактив, який провели Ростислав Буланов та Денис Лагодін. Завдання було таким: дві команди по 6 осіб мали за 5 хвилин випити якомога більшу кількість пива, але пиво вимірювали не літрами і навіть не бокалами, а вагою тих, хто його пив. Тобто, учасників кожної команди зважували до і після конкурсу, а перемогла та команда, різниця у вазі якої була більшою.

Після такої розваги глядачі мали змогу потрапити на весілля Кейт Міддлтон і принца Уїльяма, яке продемонстрували гравці Закарпатської ліги КВН, а також послухати історію кохання від команди з Франківська.

Поважним гостем фестивалю стала Інна Приходько, яка виступила в ролі Юлії Тимошенко і дуже сподобалась закарпатській публіці.

Від політики повернулися до музики, коли на сцені з'явився запальний ужгородський гурт "AGA", який потішив усіх хорошим рок-н-роллом. Після такого драйвового музичного заряду на сцену вийшов Ігор Іванків, який приїхав з Франківська і кар'єра якого почалась на цьому ж фестивалі 5 років тому.

Продовжив програму фестивалю аукціон, на якому за 800 гривень продали єдину копію картини Івана Рембрандта "Молодятам у голові те, що миші під столом уже давно роблять". Але, як виявилось, є ще копія з копії, яку продали за 350 гривень.

Трохи затримався, але все ж прийшов Петро Шинкарь з Кушниці, яких продемонстрував свою музично-розважальну програму. І на завершення виступила Інна Приходько, яка також цього разу заспівала.

По закінченні програми фестивалю назвали переможців, яких обрала публіка. Четверте місце посіли "Хлопці за викликом", які назбирали 28 голосів і отримали в подаруно каску. Третє місце і "бронзового" дерев'яного ведмедика отримали "От фонаря". За них проголосувало 38 осіб. Отримавши 42 голоси забрав ведмедя за друге місце колектив "Но позерай". І з найбільшою кількістю голосів — 64 — перемогла Юлія Тимошенко, тобто Інна Приходько, яка й забрала великого ведмедя.

Після нагородження всіх охочих запросили до танцю гурти "Гудацька тайстра" та "AGA".
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 438 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Янукович призначив Повалій своїм позаштатним радником
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Вчені стверджують, що кольорові сни бачать тільки шизофреніки
Количество разводов в Украине за первое полугодие 2010 года снизилось
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Практично всі готелі в Україні звільнено від сплати податку на прибуток на 10 років через Євро-2012
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...