«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 14.05.2024, 20:07:41

Головна » 2011 » Грудень » 28 » У закарпатському Нижньому Студеному відкрили реконструйований дитячий садок



У закарпатському Нижньому Студеному відкрили реконструйований дитячий садок
13:22:42
 

У вівторок, 27 грудня, голова Міжгірсьої райради Іван Ярема та голова Міжгірської районної державної адміністрації Василь Щур взяли участь у відкритті реконструйованого дошкільного навчального закладу у с. Нижній Студений. На відкритті були присутні начальник відділу освіти РДА Надія Олексієнко, сільський голова Василь Славець, депутат районної ради Михайло Буришин.

Відкриття дошкільного навчального закладу у селі Нижній Студений Міжгірського району стало справжнім святом для села та особливо для найменших його жителів, дітлахів.

На урочистості зібралися і маленькі вихованці закладу, їхні батьки, мешканці села, районна влада. У приміщенні зроблений ремонт, є усі необхідні для перебування та розвитку діток кімнати, а також застосовані усі сучасні енергозберігаючі технології, щоб діткам було тут затишно і комфортно. Вітаючи мешканців села із важливою подією, голова Міжгірської районної ради Іван Васильович зазначив: «Сьогоднішнє свято – це спільні зусилля задля нашого майбутнього та покращення нашого життя. Щиро вітаю усю громаду і бажаю, щоб з кожним роком у дошкільному закладі з’являлося більше вихованців».

У словах привітання голова районної державної адміністрації Василь Щур привітав усіх із такою подією унаселеному пункті, як відкриття садочка, подякував керівництву Н. Студенівської сільської ради, побажав мешканцям села та його керівництву не зупинятись на досягнутому.

Також до слова привітань долучились депутат районної ради Михайло Буришин, голова Н. Студенівської сільської ради Василь Славець, начальник відділу освіти райдержадміністрації Надія Олексієнко, які у своїх привітаннях висловлювали щиру вдячність усім, хто був причетний до відкриття дошкільного закладу,

Не стримувала своїх хвилювань завідувач дошкільного навчального закладу Марія Павлівна Гойчук, коли розповідала про необхідність та важливість дошкільної освіти, розвиток дитини в колективі.

Голова районної ради І. Ярема та депутат райради М.Буришин вручили дитячому садку комплект іграшок, набір книжок-казок, розмальовок та обладнання для прийому супутникових телеканалів, що дасть можливість малечі дивитись пізнавальні дитячі програми та улюблені всіма мультиплікаційні фільми. В свою чергу маленькі мешканці села подарували гостям свята справжній концерт з піснями та віршами.

Свято вдалось на славу.
 
Прес-служба Міжгірської райради 
 
Джерело: karpatnews.in.ua
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 436 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Военные спасли мужчину, пролежавшего 14 дней под завалами на Гаити
МВФ вимагає в України підвищити ціни на газ для населення на 75%
До 2100 року Земля нагріється більше, ніж передбачає Копенгагенська угода
Сердце способно регенерировать клетки
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...