«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 02:30:18

Головна » 2011 » Лютий » 21 » Ужгородський міськвиконком знову викликав "на килим" боржників



Ужгородський міськвиконком знову викликав "на килим" боржників
18:18:20
 
Як наголошує міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов, від того, наскільки вчасно і вповні юридичні особи виплачують зарплату, сплачують податки, збори та розраховуються за оренду землі й комунальні послуги – залежить добробут всіх ужгородців.
 
Цього понеділка в міськвиконкомі відбулася чергова нарада, на яку запросили тих, хто винен місту. 23 підприємства – переліку боржників податків і зборів, і по кілька винних за оренду ділянок і приміщень, тепло й послуги "Водоканалу".
 
Загалом же, як з'ясувалося на нараді, хоча є й "безнадійні" справи – щодо підприємств-банкрутів, найчастіше можна знайти способи хоча б частково погасити борг. Так, деяким підприємствам давали термін до кінця місяця, комусь – до 10-х чисел березня. Хтось на комісії гарантував, що частину вже погашено, а решта надійде днями.
 
Міську владу обурюють й успішні підприємства, за котрими постійно значаться борги – чи то податку, а чи то до Пенсійного фонду, буває, що заявлена заробітна платня працівникам менше мінімальної і, вочевидь, не відповідає реальній. Власне, заробітна платня – це основне: від того, якою вона є і чи вчасно сплачується, залежить як сімейний бюджет, так і надходження до міського, - наголошує Віктор Погорєлов.
 
Тому темі гідної оплати праці ужгородців було приділено посилену увагу. Подібні комісії у міськвиконкомі відбуваються регулярно – адже бюджет слід наповнювати. Водночас міська влада наголошує: краще сплатити все і вчасно, аби не бути змушеним до присутності на такій зустрічі. Що ж до тих, хто проігнорував свідомо - з ними розмова буде ще жорсткішою, а декого (так званих "злісних боржників") наступного разу "запрошуватимуть" за допомоги правоохоронних органів.
 
Рішення комісії нерідко бувають доволі жорсткі – до прикладу, стосовно одного підприємства, якщо не буде пояснено причин значної заборгованості до Пенсійного фонду – можливе порушення справи про реприватизацію. Що ж до тих, хто довго і багато винен за оренду комунального майна – з ними розірвуть угоди, - повідомили газеті "НЕДІЛЯ" у прес-службі Ужгородської міської ради.
 
 
Категорія: Ужгород | Переглядів: 390 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Ученые выяснили, почему некоторые планеты движутся задом наперед
Опозиція замінує Раду, щоб не допустити двомовності в Україні
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
Сільвіо Берлусконі святкує 74-річчя
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...