«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 15.05.2024, 01:09:42

Головна » 2011 » Грудень » 8 » В Міжгірському ліцеї провели конкурс учнівських малюнків



В Міжгірському ліцеї провели конкурс учнівських малюнків
15:36:59
 
 
«Волове – Міжгір’я. Погляд у минуле» – під такою тематикою, на базі етнографічного музею (керівник Фединишинець М.В.), пройшов у ліцеї конкурс учнівських малюнків, приурочений 20-ій річниці незалежності України та 20-ій річниці Всеукраїнського референдуму з питань проголошення незалежності України, підсумки якого підведені 6 грудня.

На конкурс представлено понад 20 учнівських робіт. Всі конкурсні роботи були виставлені на стенді «Кращі художні роботи учнів», де ознайомитись та оглянути їх мали можливість всі учні та працівники ліцею. Тут же була встановлена скринька для голосування, де кожен бажаючий мав можливість проголосувати за той чи інший художній твір. Голосування пройшло дуже активно. В ньому взяли участь переважна більшість учнів та працівників ліцею – всього біль 400 голосів.

Потім компетентне журі, до складу якого увійшли професійні майстри пензля, окремо визначили кращі роботи. Потрібно відмітити, що голоси учнів та працівників, по визначенню кращих робіт, абсолютно співпали з рішенням журі. Переможцями визнані: 1-ше місце розділили Корда Олег (група №26, виробник художніх виробів з дерева) за роботу «Мій рідний край в минулому», техніка виконання – акварель і гуаш та Ченько Андрій (група №34, виробник художніх виробів з дерева) за роботу « Пам’ятка архітектури с. Колочова», техніка виконання – графіка; 11-ге місце отримали Марцичук Тетяна (група №11, кухар,офіціант) за роботу « Іду додому після сінокосу» техніка виконання – акварель, та Товт Джон (група №26, виробник художніх виробів з дерева) за роботу « Куточок Волового» техніка виконання – графіка, 111-тє місце посіли Черепанинець Іван (група №26, виробник художніх виробів з дерева) за роботу «Старовинна церква Міжгірщини» техніка виконання – гуаш, Бедь Іван (група №13, муляр, штукатур, лицювальник-плиточник) за роботу « Церква в с. Буковець» техніка виконання – гуаш, Чічур Анатолій (група №26, виробник художніх виробів з дерева) за роботу « Міжгірщина в минулому» техніка виконання – гуаш. Переможці будуть нагороджені грамотами директора ліцею та грошовими преміями.

Крім того журі відзначило хороші роботи Жаби Анатолія (група №16, виробник художніх виробів з дерева), Шебедяка Михайла ( група № 23, муляр, штукатур, лицювальник-плиточник), Шлині Наталії ( група № 12, швачка, вишивальник), які теж відзначені грамотами директора ліцею.

Кращі роботи стануть доповненням галереї учнівських художніх робіт, яка вже розгорнута на другому поверсі головного корпусу ліцею і на даний час налічує 25 робіт.

Міжгірський професійний ліцей 

 
Джерело: mukachevo.net
Категорія: Україна | Переглядів: 459 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Военные спасли мужчину, пролежавшего 14 дней под завалами на Гаити
МВФ вимагає в України підвищити ціни на газ для населення на 75%
До 2100 року Земля нагріється більше, ніж передбачає Копенгагенська угода
Сердце способно регенерировать клетки
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...