«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 14.05.2024, 16:50:45

Головна » 2012 » Березень » 21 » В прокуратурі області відбувся брифінг щодо факту резонансного ДТП в якому загинув байкер



В прокуратурі області відбувся брифінг щодо факту резонансного ДТП в якому загинув байкер
14:43:03

Сьогодні, 21 березня у прокуратурі відбувся брифінг  щодо резонансному ДТП внаслідок якого загинув байкер

Як поінформував на брифінгу заступник начальника управління- начальник відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні дізнання та досудового слідства Іван Косей,  20 березня порушено кримінальну справу за фактом ДТП у якій загинув байкер. За ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого).

Іван Косей повідомив, що встановлено, що 19 березня, близько 14.00 автомобіль марки «Фольксваген-Туарек» за кермом якого була мешканка м. Ужгорода, виїжджаючи з другорядної дороги допустила зіткнення з мотоциклом марки «Kawasaki ZX12R» під керуванням громадянина К., який в той час рухався по головній дорозі  у напрямку КПП «Ужгород».   Від отриманих внаслідок ДТП травм  байкер помер на місці.

Учасниками події були два транспортні засоби –джип і мотоцикл, на даний час транспортні засоби вилучено і вони знаходяться на штрафмайданчику Ужгородського міського управління УМВС. Всі особи-учасники події встановлені, з ними проводяться відповідні слідчі дії. 

Проводитиметься спеціальна так звана транспортно-трасологічна експертиза, яка і визначить з якою швидкістю рухалися транспортні засоби та де були розташовані. 

Окрім того Іван Косей заявив, що на дорозі виявлено слідові картину, завдяки якій спеціалісти встановлюватимуть обставини цієї трагічної події, повідомили газеті "НЕДІЛЯ" у  прес-службі прокуратури області.

Прокурор   запевнив  журналістів, що об'єктивними першочерговими слідчими діями встановлено та зафіксовано  факт ДТП, є усі протоколи та план-схеми події. Тепер призначена також відповідна авто-технічна експертиза, яка у комплексі з іншими доказами встановить винуватця чи винуватців ДТП.

Довідка "НЕДІЛІ": 

Трасологічна  експертиза – це дослідження слідів на транспортному засобі і місці пригоди. Метою даного дослідження є визначення причин і наслідків ДТП, визначення траєкторії і характеру руху відносно розташування транспортних засобів, пішоходів і інших об'єктів до зіткнення (наїзду); встановлення місця зіткнення (удару), наїзду, перекидання; визначення взаємозв'язку причин, умов виникнення ДТП і чинників, що визначають їх появу.






Категорія: Ужгород | Переглядів: 486 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Военные спасли мужчину, пролежавшего 14 дней под завалами на Гаити
МВФ вимагає в України підвищити ціни на газ для населення на 75%
До 2100 року Земля нагріється більше, ніж передбачає Копенгагенська угода
Пищевые добавки придумали фальсификаторы продуктов
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...