«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 23:46:58

Головна » 2011 » Листопан » 4 » В Ужгороді діти малювали професію свого майбутнього



В Ужгороді діти малювали професію свого майбутнього
13:29:33
 
 
Протягом жовтня спеціалісти Ужгородського міського центру зайнятості провели конкурс малюнку „Професія мого майбутнього” серед дітей молодшого шкільного віку Ужгородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст., де навчаються діти-інваліди з вадами слуху та мовлення.

У конкурсі взяли участь 29 учнів віком від 7 до 13 років, які втілювали свої мрії щодо майбутньої професії на папері під керівництвом вчителя малювання Прислупської Ганни.

Основною метою конкурсу, як зазначив директор Ужгородського міського центру зайнятості Сергій Олексіюк під час урочистого вручення призів та грамот переможцям, є не тільки розвиток у дітей творчого смаку, а й становлення мотивації до усвідомленого вибору майбутньої професії, формування позитивного ставлення діточок до робітничих професій, розширення уяви учнів щодо професій рідного міста та регіону. Також Сергій Олексіюк зазначив, що завдяки таким формам роботи з учнівською молоддю у них є можливість розвинути вміння виражати свої мрії та бажання у малюнку.

Майже у кожному малюнку була відображена бажана для цієї дитини майбутня професія. Серед них були: пекарі, швачки, водолази, продавці, кухарі, художники, вчителі, ветеринари, квітникарі тощо. З великим задоволення учні брали участь у конкурсі, не очікуючи таких цікавих та в той же час необхідних подарунків за перемогу. Нагородження переможців проводилось у актовому залі ЗНЗ за участю директора школи Бушко Наталії та її заступника з виховної роботи Михайлової Людмили. Переможцями стали: Маринчак Іванна, Ковач Емеше, Дігтяр Ольга, які отримали в подарунок від керівництва центру зайнятості „Універсальну енциклопедію школяра” та грамоти за участь у конкурсі.

Друге місце посіли: Федірцан Іван, Куртанич Михайло та Сірмай Крістіна, які в подарунок отримали „Глобус світу”, а також грамоти. Третє місце зайняли Крив’янська Жанна, Цибиленко Маріанна та Бланер Андріана, які отримали великі та гарні „Альбоми для фотографій” та грамоти. Усім іншим учасникам конкурсу малюнку були вручені заохочувальні призи. 

Христина Воробець, начальник відділу активної підтримки безробітних Ужгородського МЦЗ 
 
Джерело: http://www.mukachevo.net
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 478 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Род Стюарт осуществляет свою мечту - записать альбом вместе со Смоки
Самый дорогой особняк в мире оценивается в $150 млн.
В мировом океане найдены почти 18 тысяч неизвестных видов
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Ріо-де-Жанейро крокодили заповзають у двори місцевих жителів
Мужчин не привлекают длинноногие женщины
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...