«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 03:29:25

Головна » 2011 » Липень » 22 » В Ужгороді відбувся кастинг реаліті-шоу Big Brother



В Ужгороді відбувся кастинг реаліті-шоу Big Brother
10:26:22
 
 
Знову до Закарпаття, зумівши перетнути гори, добрався один із загальноукраїнських кастингів. 20 липня в Падіюні можна було побачити натовп людей з номерами на грудях і організаторів відомого на весь світ реаліті-шоу «Big Brother» у темних футболках з велетенським оком на них.

Невеликі групки по 5-10 осіб проходили випробування за зачиненими дверима, куди не мав доступ ніхто, окрім претендентів. За словами учасників завдання були різні: хтось мав зробити фігуру, інші — завершити ланцюжком розповідь. Тому, навіть допитавши попередню групу, неможливо було передбачити, що випаде саме вам. Тих щасливчиків, які пройшли творче завдання, запрошували на індивідуальне інтерв'ю.

Щоб привабити нових претендентів, протягом дня по місту маячив кабріолет зі звабливим написом "Сьогодні ти на кастингу — завтра ти заможний та відомий". Однак пройти кастинг отримали можливість не всі бажаючі — тих, хто молодший 25-ти і старший 35-ти чекало розчарування. Адже зазвичай саме підлітки — це та основна маса, яка найбільше прагне кудись потрапити.

Стає цікаво, хто ж з ужгородців зможе показати себе на фінальному кастингу? А про це, як заявила Світлана Бритвенко, одна з організаторів, ми дізнаємося лише після 27 липня, коли команда відбере претендентів Києва, де, до речі, й пройде другий тур.

Реаліті-шоу "Big Brother" ("Великий Брат") став основоположником усіх наступних поколінь шоу. Цю програму транслюють у 37 країнах світу, її аудиторія сягає близько 2 млрд. осіб.

Як зазначила одна із організаторів Світлана Бритвенко, "в Україні Big Brother стартує вперше, на відміну від Великої Британії, де вже буде 21-й сезон".

Кастинг суттєво відрізняється від уже відомих нам "Україна має талант" чи "Танцюють всі". Спочатку конкурсанти проходять творчі завдання, далі з фіналістами проводиться індивідуальне інтерв'ю. Однак фаворити є не постійними, точно буде відомо, хто попав на проект аж після остаточного відбору у Києві . До столиці, із 17 міст нашої країни, потраплять лише 100-200 людей, із яких будуть обрані 14. Ці щасливчики проживатимуть у будинку протягом 100 днів, з усіма зручностями, проте без будь-яких засобів комунікації, навіть без годинників. Єдина умова, якій всі будуть змушенні підкорятися — це виконувати накази Великого Брата. Кожного тижня буде обиратися номінант на вибування, однак за допомогою смс-голосування його можна буде врятувати.

Це реліті-шоу стартуватиме з осені і транслюватиметься на каналі Інтер.
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 448 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Ученые выяснили, почему некоторые планеты движутся задом наперед
Опозиція замінує Раду, щоб не допустити двомовності в Україні
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
Сільвіо Берлусконі святкує 74-річчя
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...